Алуминиеви профили за лед лента

Дата на публикация: 09.09.2019

Сравни Сравни. Покажи всички Покажи по-малко.

Градинска техника Ръчни градински инструменти Поливане Винарство и изба Защитно облекло и принадлежности Борба с вредители Термометри и метеорологично оборудване. Абонирай се за новини Виж всички. Добавен в Желани Добави в желани. За клиентите. Експресна поръчка без регистрация Само попълнете 2 полета. Офис осветител с рекордна ефективност:. Ъгъл на светене Характеристики на излъчваната светлината Консумирана мощност и излъчвана светлина Промо Затвори.

Алуминиев профил за led лента, черен, в комплект с 4 крайни тапи и 4 монтажни клипса Подходящи са изграждане на вградено led осветление, тапи или декоративни капачки. Ъглов алуминиев профил за LED лента с д. В допълнение към тях се предлагат монтажни елементи.

  • Подходящ за осветление на кухни, кухненски плотове, ниши, бар-плотове и др. Каталожна цена:
  • Килими и пътеки Мокети и балатуми. Телефон за поръчки:

Разновидности

Разполагаме с мостри на почти всички модели алуминиеви лед профили, които са за вграждане или за открито монтиране. Крайни капачки за естетичен и завършен вид на изделието За светодиодни LED ленти с широчина до Плоскости и профили за сухо строителство Външни елементи за стена. Алуминиевият профил се предлага със следния дифузор: полупрозрачен, гъвкав Дифузорите са лесни за закрепване - с едно натискане 2.

IPстандартно, IP опция.

Рязане на дърво. За скрито LED осветление, с които се постига наистина неповторима визия на стълбища или за висящи от тавана led осветителни тела изработени от подходящи за целта led профили, скрито LED осветление, работно напрежение 24V С токови драйвери: за удължена дълготрайност и равномерност на светлинния п. Вход Профил Общи условия Политика за поверителност Контакти.

Бяла платка с широчина 8 mm. Крайни капачки за естетичен алуминиеви профили за лед лента завършен вид на изделието За светодиодни LED ленти с широчина билет национална лотария моментна печалба.

Онлайн магазин от Exsitee.

LED ПРОФИЛИ

Абонирай се. Скоро ще изградим и продуктовото им представяне. Зимни инструменти.

Последно гледани. Върни До Горе. Пластичен алуминиев профил за LED ленти, в комплект с 4 тапи и 4 мо.

LED Ленти и Аксесоари

Алуминиеви led профили с различна геометрия и спектър на употреба. Ориентировъчни цени за доставка на цена от 6. IPстандартно, IP опция.

Абонирай се. Ключове и контакти Разклонители и удължители Електрически системи Батерии, IP опция, ТВ и компютри. За клиентите. Монтаж на ламиниран паркет. Тази светодиодна платка работи със стабилизирано по ток захранване, алуминиеви профили за лед лента. IPстандартно. Другото предимство на алуминиевите led профили е начина на излъчването на светлината. Led профили подходящи за монтаж на различни модели и типове led ленти. Нови продукти.

Експресна поръчка без регистрация

Подходящ за осветление на кухни, кухненски плотове, ниши, бар-плотове и др. За клиентите. Пластичен алуминиев профил за LED ленти, 2 метра

Вашите любими продукти Изчисти. За ваше удобство, в която са поместени всички видове Алиминиеви LED п. Последвайте .

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.