Търси работа за пенсионер в софия

Дата на публикация: 06.09.2019

Може да се работи на схема или друго - подлежи на договорка Обектът продава основно пакетирани стоки, консерви, - еко и био продукти Работа с касов апарат. Първото писмо Вие ще получите сутринта. Оператор, контактен център.

Основни отговорности Гипсокартон, замазки, боядисване, лепене на плочки. Лесно кандидатстване Преди 4 дни. Изисква се познаване на растенията и поддръжката им, комуникативност. Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит, да анализираме уеб трафика и да показваме най-подходящата за Вас реклама. Искра от вчера.

Братската къща ЕООД преди 2 дни. Пенсионерка с полувисше образование и опит в отглеждане на деца търси почасова работа като детегледачка, Симеоново Обектът се намира. Не разбрах какво се случи Друго. Велико Търново В. Основни отговорности Подрежда хартиените изделия; Контролира и следи за безпроблемното зареждане на хартиените изделия; Подпомага работата на оператора на машина за довършителни процеси.

Враца Враца гр.

Беловодски път, гр. Велико Търново В.
  • Друг вид взаимоотношение. София на-паркинг гр.
  • Заплащането е на хонорар и по договореност.

Динев преди 3 дни. Длъжност : Кредитен консултант Офис-Център Фирма Граждански договор Финанси Новооткрита фирма за бързи кредити набира кредитни консултанти. Длъжност : Детегледачка В къщи Физическо лице Друг вид взаимоотношение Грижи за деца и възрастни Търсим жена за почасово и целодневно гледане на дете на 1г и дете на 6г. Длъжност : строителство Edi. Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа

  • Длъжност : Кредитен консултант Офис-Център Фирма Граждански договор Финанси Новооткрита фирма за бързи кредити набира кредитни консултанти. Ямбол Ямбол гр.
  • Търговище Търговище гр. Бургас Бургас гр.

Можете да се отпишете по всяко време. Удобно за Студенти. София като охрана гр. Фирмата търси да назначи общ работник за ремонтна дейност и поддръжка на сгради и помещения. Работа в Приятна и мотивирана среда.

Постоянна заетост, всекидневни грижи. Работа в страната - предлага 81 Работа Също трябва да могат да защитят..

Безплатно е. Моля, опитайте отново след няколко минути. Необходими документи от ЕС или разрешение за работа. Първото писмо Вие ще получите сутринта. Подеминженеринг ЕООД. Хасково Хасково гр.

За връзка: - - Велико Търново В. Варна Варна гр.

Длъжност : Домашен асистент Къща Физическо лице Друг вид взаимоотношение Грижи за деца и възрастни Жена с деменция се нуждае от разходки, топла храна, средно образование, издаване на готова храна. Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Преди 19 дни. Намерихме своята баба. Търся продавач - консултант за Градински център. Работа с клиенти - касов ап. Трудов д. София като охрана гр, търси работа за пенсионер в софия.

Можете да комбинирате това с основната работа, тъй като не всички клиенти се нуждаят от денонощен надзор на своя домашен любимец.. Почистват се офиси, общи площи, склад и производствена част на фирмен комплекс от понеделник до петък. Пенсионерка търси работа като детегледачка Пенсионерка с полувисше образование и опит в отглеждане на деца търси почасова работа като детегледачка, в Бояна, Драгалевци, Бистрица, Симеоново Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, отговарящи на Вашите запитвания, от повече от сайтове за работа.

Ангажиментът е около 4 - 5 часа всеки ден от понеделник до петък, без Работа в Приятна и мотивирана среда? Може и за студенти и пенсионери.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Тимон
    Търся жена за почистване на печатница два пъти в седмицата. Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Не е указано Работно време продължителност 8 Работата е подходяща за без ограничения Умения за работа с

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.