Casa felice варна детски кът

Дата на публикация: 04.09.2019

Ако нямате регистрация, можете да се регистрирате от тук. Грабнати: 1 бр. Отстъпката не беше приспадната от сметката!

Орбита винаги са били най-зле от всичките им заведения. След направена проверка по случая установихме, че клиентката не е следвала общите условия, поради това не е получила отстъпката, към резервацията си. Балет "Тодес" Продължение 25 мар от ч. Рожден ден за до 10 деца от 3 до 13г :. Прочети още.

Имах поръчан артикул, но недонесен на масата. Прочети още Последно от блога ни Нова опция в сайта. Очаквайте скоро новото приложение на ReZZo. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Активни промо оферти: Вкусно хапване за вкъщи! Casa Felice е правилното място за всеки Ваш празник и специален повод.

За деца под 3г е необходим придружител. Цитат на: exsberry в ср, 14 юни , Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.

За "Casa Felice"

Сурен Задурян. При нас ще преоткриете най-доброто от италианската и българската кухня. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението. Но като си тръгвахме даже бяха сложили столове на входа. Балет "Тодес" Продължение 25 мар от ч. Офертата е разграбена!

  • Casa Felice е правилното място за всеки Ваш празник и специален повод.
  • Общи условия.

Цар Освободител Casa felice варна детски кът имате възможността да се насладите на храната си в отпускаща атмосфера, докато децата Ви се забавляват. Не пропускайте повече отстъпки Въведете Вашия e-mail адрес и град и ще Ви изпращаме последните ресторанти и отстъпки в ReZZo. Рожден ден за до 10 деца от 3 до 13г :. Вашата резервация:. Офертата е разграбена?

Условия на офертата:

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Профил Офертата е осигурена от Casa Felice Чайка. Условия Валидност на ваучера: от 22 Май до 21 Юни г.

Запиши се за известие при нова оферта от Casa Felice Чайка. Цени от: лв Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. Явно откъде идва проблема. Търново Зл.

Пясъци и Кранево. Casa Felice е правилното място за всеки Ваш празник и специален повод. Ивайло Ванков. Потвърдете резервацията. Очаквайте скоро новото приложение на ReZZo.

  • Очакваме Ви!
  • Препоръчани теми.
  • Запиши се за известие при нова оферта от Casa Felice Чайка.
  • За деца под 3г е необходим придружител.

Вилхелмина Вилхелмина. Отстъпката не беше приспадната от сметката. Всички зали Жп Гара. Пясъци и Кранево. Рожден ден за до 10 деца от 3 до 13г :.

Резервацията с ReZZo.

Casa Felice - pizza & restaura

При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията. Ако имате други въпроси. В началото, когато нямаше много заети маси бяхме обслужени бързо и навреме, но след като се напълни, сервитъорите не можеха да обслужат всички.

Цитат на: cristi в вт, 04 юли ,

Празничен куверт с меню, напитки и програма Топ цена: Но Стария Чинар Port Varna изглеждаше доста прилично и май имат много работа? Едно заведение държащо на авторитета си и качеството на обслужването.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Теохар
    БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.