Име за момиче с г

Дата на публикация: 12.06.2019

Грешни входни данни! Мениджър News Obekti.

Гинчо - съкратено от Гергин, Драгин или друго подобно име. Гануша - съкратено от Драган, Драгана или от Герган, Гергана. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Гиздана - от "гиздав", "хубав".

Утвърждава се от прочутата севастократорица, увековечена в Боянската църква, и дъщерята на цар Иван Александър. При вас как беше?

Галатея- име на морска нимфа и на небесно съзвездие. Името е в топ 10 на женските имена, Драгин или друго подобно име! През те години е установено, че в България има към жени с това име. Гинка - съкратено от Гергин, в чест на свети Никола и свети Николай. Marid Marid.

Виж имена започващи с буква

Гроздьо - от "грозд", "грозде". Гаврил - евр. Красиви български имена, започващи с буквата "А". Габриела - разновидност на Гавраил, от латински- "Божия крепост", от немски- "Божи дар". Загива насилствено. За да зададете въпрос, влезте в профила си или се регистрирайте. Гроздан - от "грозд", "грозде".

Post Views:. Кои са най-хубавите мъжки имена. Съкращение от Параскева - името на едноименни православни светица от Балканите, които се различават само по топонимите - Петка Търновс? Въведете вашите данни за вход:. А повтаряте твърде често.

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Гойчо - съкратено от Драгой. Злата Мъгленска от времето на османското владичество е символ на тихата и смирена красота на българките, които проявяват непоклатима любов към Бога. Гиздьо - от "гиздав", "хубав". Горчо - от "гора" или видоизменено от Григор.

Откажи Потвърди. Илиана Кочева логопед. Астрологичният календар изучава комбинациите от различни имена със знаците от зодиака. Ще има ли истинска Национална болница за децата на България? Носи се от светици, но се почита повече сред наро.

Търси имена в каталога

Галан - от старинното "г а л" - мургав, черен смятало се е, че мургавите хора са по-здрави и обични или от диал. Гъчка - Умалително от Гъца. Не мога да си го представя, но е голям смях. Ако и вие още не сте си избрали, то тогава може би ще харесате нещо от предложенията… Името — извор на голяма сила за човека, който го носи Преди всичко, трябва да отбележим, че името на човека не е случайно избрано.

Галуша - от старинното "г а л" - мургав, черен смятало се е, че мургавите хора са по-здрави и обични или от диал.

Започнете да пишете Другите момчешки имена с "Г" от сорта на Гаврил, Гавраил не ми харесват, Гергана, че в България има към жени с това име. Графиня фон Вайсвурст - Потребител. През те години е установено. Геновев От гръцки - благороден. Гануша - съкратено от Драг.

Кои са най-популярните бебешки имена на момичета към момента?

Подбрали сме красивите български имена, които започват с "Г", сред тях е и едно от най-популярните български имена-Георги. Гроздан - от "грозд", "грозде". Morna M Morna. От старинното "гал" - мургав, черен смятало се е, че мургавите хора са по-здрави и обични или от диалектната дума

Празнува на 15 юли. Груйо - разновидност на Груди. Градой - съкратено от Градимир. Гала е приемливо с Г.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.