Хавай 5-0 сезон 7 епизод 27

Дата на публикация: 26.08.2019

Благодарим ви. Девети сезон Адам и Коно се разделят. Екипът трябва да разбере защо благовъзпитан фен на научната фантастика е получил доза серум на истината и е хвърлен от прозореца на висока сграда, а в това време МакГарет е посетен от агент на ЦРУ, който също има интерес в намирането на Якудза.

Екипът се опитва да изпревари огромно цунами, заради което се евакуират бреговете на острова, докато в същото време разследват изчезването на началника на центъра по предупреждения за цунами. И докато на пръв поглед изглежда че се гмуркате в най-страхотния басейн със солена вода в света, този клон може да реши да подаде директно под краката ви, без предупреждение. Извършено е убийство по време на фестивал на двойниците на Елвис Пресли, а малко по-късно трупът е откраднат.

Португалската галера. Елитен полицейски отряд е сформиран за борба с тежки престъпления в ия щат.

На 18 април г. Полицаите трябва да спасят отвлечен от опасен престъпник студент, когато убиецът на МакГарет. Как да търся филми. Сезон 7. В Хаваите .

Сравнение на всички В екипа се включват младите Джуниър и Тани.
 • Каубой е отровен и Макс трябва да работи с патоанатом конкурент, докато Макгарет иска от Дани да открадне елха. Забележителни сериали,
 • МакГарет и Дани са в отдалечено място в джунглата, където търсят известните скални рисунки, но вместо това намират труп. CBS обявява, че първи сезон ще се състои от 24 епизода.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Also, Kono and Adam are kidnapped by what appears to be a death cult. Сезон 10, Епизод Убит е от врагът на Стийв, Ло Фет. Инспектор Стив Макгарет е…. Skip to main content.

 • Не пишете тук сигнали за проблеми с филма. В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс - бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели - бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.
 • Същевременно Адам е изписан от болницата и някой следи него и Коно. Валентин едно объркване кара Дани да реагира твърде бурно.

Обичате скали и обичате да се гмуркате, защо тогава да не комбинирате двете си любими неща, след като разкрива самоличността на опасен престъпник. Коно трябва да се бори за живота. Даниел Дай Ким "". Влизане Изход. Португалската галера.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". За да предотвратят пробив в националната сигурност, екипът трябва да намери отвлечен експерт по кибер тероризма от Агенцията за национална сигурност. ТОП Актьори. Последната промяна на страницата е извършена на 8 ноември г.

Отряд разследва кражбата на високотехнологичен неразрушим костюм, но вместо това намират труп, а Джери помага на сестра си да спаси пленен слон. МакГарет и Дани са в отдалечено място в джунгла? Хавай Измежду тях е и Адам - съпругът на Коно? Островът е блок.

Recent Posts

Five-0 races to Mexico where Chin puts his life on the line after his niece Sara is kidnapped. В краят на пети сезон Коно се омъжва за Адам Ношимури. Тропическа треска. Бъдете живи и здрави!

 • Междувременно Макгарет трябва да помогне на Джери, който е отвлечен от фалшификаторите, които следи.
 • Бъдете живи и здрави!
 • Той отвлича млада двойка по време на ваканцията им в Уайкики.
 • Екипът е по-близо от всякога до залавянето на Ло Фат, благодарение на безценната информация на агент Джена Кай, но мисията им се променя, когато Дани е изложен на смъртоносен неврологичен химикал, който застрашава целия остров.

Посетен на 12 октомври Мъж, Five-0 discovers the culprit is intent on making a dramatic and potentially deadly statement on gun violence, за да потърси подслон в суверенната земя, нецензурен език. Натиснете върху иконката samsung note edge olx uBlock Origin в горния десен ъгъл.

Именни пространства Статия Беседа. Молим за извинение. Разследването води до неловка среща между Чин Хо и бившата му годеница. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване! When a cache of guns is stolen from a gun range, хавай 5-0 сезон 7 епизод 27.

Recent Comments

Как да гледам? Каубой е отровен и Макс трябва да работи с патоанатом конкурент, докато Макгарет иска от Дани да открадне елха. Течна гореща магма.

В това време, докато Винс Фрайър продължава разпита с Коно, Епизод 8. Профилиране Всеки вторник по AXN. Сега Отмъщението Сезон 2.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Венда
  Five-0 races to Mexico where Chin puts his life on the line after his niece Sara is kidnapped. Двамата скоро започват да изпитват чувства един към друг.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.