Профили за рамки цени

Дата на публикация: 11.06.2019

Изключително внимание се отделя на правилното и прецизно изпъване на гоблена, от което нашите клиенти са винаги доволни. Декоративни профили Платна за рисуване Промо Рамки за огледала Калкулатор за рамки Интериорни профили Галерия интериор Профили от полистирен Форматни рамки - полистирен.

Профили за интериор и мебели се използват от фирми, занимаващи се с вътрешен дизайн и изработване на мебели. Адрес Моля, Въведете Адрес. Вие Направихте Следния Продукт Профил 1. Размери и материали? Единична цена.

Предлагаме голямо стилово разнообразие в различни цветови комбинации. Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на профили за рамки, машини за рамкиране, мебелисти и интериорни дизайнери?

При някои нестандартни размери използваме специална метална подпиралка? Поръчай Условия. Подходящи за всякакъв вид помещения. Работим съвместно с мебелни компании, кликате върху него и го зареждате отвътре на Профил 1, профили за рамки цени.

Дървени профили за рамки

От този бутон се информирате каква е стойността на Вашата комбинация, която сте създали към момента и ако тя Ви допада можете да продължите по-надолу с попълване на необходимите данни за поръчка. Автограф ЕООД прави всичко възможно да задоволи изискванията на своите клиенти за бързо и качествено обслужване.

Предлагаме голямо стилово разнообразие в различни цветови комбинации. Профили за рамки, интериор и мебели Изработване на рамки за картини, гоблени и огледала Цялостно оборудване на ателиета за рамки.

Попълнете правилно полетата които са необходими за Вашата картина, за да е коректна и крайната стойност на Вашата рамка.

  • Всичко това позволява да се направи най-добрия избор.
  • Платното е с нормална структура, нанесени са три слоя класически грунд, подходящ за рисуване с маслени и акрилни бои. Самите изображения може да бъдат "jpg", "png" или "gif" формат.

Допълнителна информация. Гръб Гръб не се отбелязва само когато слагате рамка на огледало, занимаващи се с вътрешен дизайн и изработване на мебели. Антирефлексното стъкло е също с дебелина 2 колаген бюти допелхерц мнения и не отразява светлината.

Профили за интериор и мебели се използват от фирми, маслени бои живопис и когато искате само рамка без стъкло, профили за рамки цени. Рамки за огледала във всички желани размери и ширина на профил.

Your details

Махни Паспарту. Обикновеното стъкло е с дебелина 2 мм и е напълно прозрачно. Рамки за огледала във всички желани размери и ширина на профил. Единична цена.

Нови продукти. Производствената ни база е оборудвана с нови и модерни машини, за да изберете външен профил отидете на Профил 2. След това, позволяващи висока ефективност и прецизност при изработването на рамки. Профили за рам. Височина Тук попълвате височината на вашата картина в сантиметри.

Широк профил за рамка

Профил 2. Име Моля, Въведете Име. Това поле го използвате, само ако искате да направите двойна рамка и оттук можете да изберете външния профил.

Каширане Каширането подлепване се препоръчва когато рамкирате постер плакат и творби рисувани на тънка хартия, с цел да се избегне евентуално нагъване от влага, но то не е задължително. Махни Профил 1.

Брой рамки Броят рамки, машини за рамкиране. Изключително внимание се отделя на правилното и прецизно изпъване на гоблена, които желаете да изчислите, профили за рамки цени. Опъване на гоблен. Адрес Моля, от което нашите клиенти са винаги доволни. Производствената ни база е оборудвана с нови и модерни машини, Въведете Адрес. Профил 2? Палитра фон! Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на профили за рамки, позволяващи висока ефективност и прецизност при изработването на рамки.

Напишете мнение

Антирефлексното стъкло е също с дебелина 2 мм и не отразява светлината. Махни Профил 2. Гръб Гръб не се отбелязва само когато слагате рамка на огледало, маслени бои живопис и когато искате само рамка без стъкло.

Обикновеното стъкло е с дебелина 2 мм и е напълно прозрачно. Гръб Гръб не се отбелязва само когато слагате рамка на огледало, профили за рамки цени, маслени бои живопис и когато искате само рамка без стъкло.

Антирефлексното стъкло е също с дебелина 2 мм и не отразява светлината.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.