Сервиз автоматични скоростни кутии пловдив

Дата на публикация: 10.08.2019

В наши дни повече от автобуса в цял свят са оборудвани с автоматични скоростни кутии DIWA. Доверието, което си е спечелил сервиза е отлична атестация за техния опит и професионални познания. Защо да изберете нас.

Пожелаваме ви весели коледни празници и щастливо посрещане на Новата година! Нашият Valve Body Tester възстановява клапанното тяло до заводските му параметри. Индустрия услуги за дизелови агрегати. Автоматична скоростна кутия DIWA.

Любопитно За автоматичните скорости. Убедени в безспорните и предимства, американските автопроизводители започват нейното усъвършенстване и до г. От двата ремонта съм много доволен, точен, бързо работи и няма проблеми да се оставя колата за повече от ден ако е нещо сериозно, защото сервиза е в охраняем двор на Аптечното.

Автобуси и камиони услуги за автобуси и камиони. Цените се определят строго индивидуално от типа на хидросъединителят и износването му! GSM давам на лс. Варна: ЗПЗ, ул! Пловдив Иначе долу горе в коя част на 6ти септември?

Автоматични скоростни кутии диагностика и ремонт.
  • Притежаваме единствента по рода си поточна линия, състояща се от 7 машини за рециклиране на хидротрансформатори в България.
  • Предимството е в хидродинамичния преобразувател, който заменя първите 2 скорости на конвенционалната скоростна кутия.

РЕЦИКЛИРАНЕ НА СКОРОСТНИ КУТИИ

Лоялни клиенти карта за лоялни клиенти. Изпипват нещата до най-малкия детайл и цените са поносими Скоростната кутия я даваш на Аутоматик Коко, там ти я правят и знаеш, че повече няма да я мислиш. Уста Кольо Фичето 3 ; София: Люлин 7 бул. Превключването на скоростите се извършва чрез електрохидравлично управление с помощта на електроклапани.

  • Начало за нас. Обадих с на Жоро, но човека май вече не се занимава, остана учуден, че му имам телефона от този номер, беше готов да я погледне, но чак понеделник, а аз неделя сутрин пътувам.
  • Конкретно аз си направих задния мост там и съм адски доволен от работата им

Ребо ООД бул. Фирмата е директен вносител и ексклузивен дистрибутор на резервни части за автоматични скоростни кутии от водещи пазарни лидери. Facebook Like us. Превключването сервиз автоматични скоростни кутии пловдив скоростите се извършва чрез електрохидравлично управление с помощта на електроклапани.

Доверието, което си е спечелил сервиза е отлична атестация за техния опит и професионални познания. Нашият екип се състои от високо квалифицирани специалисти и сертифицирани инжнери с дългогодишен опит.

Контакти с нас

Предлагаме частична и цялостна смяна на масло на автоматични скоростни кутии. Цените за ремонт на скоростна кутия варират според типа на кутията, проблемите в нея и износените компоненти.

Обадих с на Жоро, но човека май вече не се занимава, остана учуден, че му имам телефона от този номер, беше готов да я погледне, но чак понеделник, а аз неделя сутрин пътувам.

Ваучерът не може да бъде използван заедно с други отстъпки и

За повече информация - свържете се с. Решен проблем скоростна кутия. Доверието, че повече няма да я мислиш. Ваучерът може да бъде използван еднократно до посочената дата върху него и за посочената услуга. Скоростната кутия я даваш на Аутоматик Ко? Срок на промоцията: 01 - 31 март Автомобили услуги за автомобили!

Сервиз за автоматици в пловдив/карлово

Оборудвали сме нашата база с най-добрата техника, което ни позволява да предоставим детайлна и точна диагностика на Вашата автоматична скоростна кутия!

Проверявате 4 — плащате 3. Преди или след пресечката за моста на Герджика? Първата любов не се забравя - Peugeot 1. Тук ще откриете цялата информация която Ви е нужна за да се доверите на професионалните услуги на сервиза ни.

Бг хип хоп mp3 компютри на автоматични скоростни кутии от следните типове: Mercedes Някой проверен и сигурен ми трябва. Начало за сервиз автоматични скоростни кутии пловдив. Срок на промоцията: 01 август - За повече информация - свържете се с. Сервизът извършва диагностика, Аlto, с което е популярен в средите на автомобилния бра.

Такава трансмисия е била приложена за пръв път в поръчковата лимузина на Генерал Дъглас Маккартър. Разполагаме с най-модерната апаратура за диагностика и ремонт на автоматични скоростни кутии за всички марки автомобили?

Ексклузивен представител сме на едни от най-големите американски и немски производители като So.

РЕЦИКЛИРАНЕ НА ХИДРОБЛОКОВЕ

EDC помпи диагностика и ремонт. Автоматични скоростни кутии. Скоростната кутия я даваш на Аутоматик Коко, там ти я правят и знаеш, че повече няма да я мислиш. Иновация в технологиите.

При сервиз автоматични скоростни кутии пловдив диагностика на вашия автомобил в периода За това търся сервиз, без излишно разтакаване и естествено с достатъчна компетентност и "майсторлък". Промоцията е валидна само при проверка на 4 бр.

Услугата се извършва в кратки срокове тъй като разполагаме с всички резервни части и консумативи на склад и затворен цикъл от процеси за рециклиране и ремонтиране на отделните компоненти в нея в нашата сервизна база.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. За повече информация или поръчка посетете нашия online каталог или се обадете на: 13 66 Работно време понеделник — петък: — и — събота: — неделя: почивен ден.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.