Министерство на председателството адрес

Дата на публикация: 04.08.2019

Правителството одобри позициите на България за участие в неформалното заседание на Европейския съвет, което ще се проведе на 23 февруари в Брюксел. Сайтът на Българското председателство на Съвета на ЕС вече е онлайн.

Министерският съвет одобри календар на събитията по време на Българското председателство. Страницата е на четири езика - български, английски, френски и немски, и е съобразена с нуждите на хората с увреждания. В момента на обсъждане на вот на недоверие от страна на опозицията, правителството е в Брюксел, съобщи БНТ. Контакт с Gateway Europe За нас.

Проектът е изготвен според заявените събития към 31 юли г.

На 11 министерство на председателството адрес 12 януари членовете на Европейската комисия ще бъдат на официално посещение в България по повод откриването на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Забраниха Uber в Германия?

Продължаваме работа с Австрийското председателство по българските приоритети. Министър Павлова представи програмата на Българското председателство пред четири от парламентарно представените партии. Правителството одобри проект на споразумение за партньорство на дейности по организирането на подготовката и провеждането на Българското председателството на Съвета на Европейския съюз и упълномощи ресорния министър да подпише съответни споразумения.

Проектът е изготвен според заявените събития към 31 юли г. Документът определя политическата рамка и дефинира основните послания и конкретни теми, по които нашата страна ще работи през първата половина на следващата година. Вчера Министерският съвет одобри проект на Програма на Република България за Председателството на Съвета на Европейския съюз в началото на г.

Водещи новини. Голям форум на най-високо ниво за бъдещето на кохезионната политика на ЕС след г.

  • Форма за търсене.
  • Министерският съвет одобри календар на събитията по време на Българското председателство.

Цената на проекта е 69 лв. Форма за търсене. Прочети още about Европейският съвет ще обсъжда Многогодишната финансова рамка след г. Радио для android без интернета съвет одобри календара на събитията на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз през г.

Тъй като кирилицата е третата официална азбука в Европейския съюз, порталът на председателството е и на адрес есбг. Сайтът на Българското председателство на Съвета на ЕС вече е онлайн на адрес www. Министър Павлова представи програмата министерство на председателството адрес Българското председателство пред четири от парламентарно представените партии, министерство на председателството адрес.

Вие сте тук

Сайтът на Българското председателство на Съвета на ЕС вече е онлайн на адрес www. Последни Най-четени. EP Ивайло Калфин: Политиката трябва да се прави в услуга на обществото Протестна мрежа с пет въпроса до партиите Каква е ролята на Европейския парламент.

Проектът е изготвен според заявените събития към 31 юли г.

Проектът е изготвен според заявените събития към 31 юли г. Покажи още Прочети още about Министър Павлова представи програмата на Българското председателство пред четири от парламентарно представените партии. Форма за търсене. Прочети още about България започва първото си председателство на Съвета.

Форма за търсене

Прочети още about Министерският съвет одобри календар на събитията по време на Българското председателство. Министър Павлова представи програмата на Българското председателство пред четири от парламентарно представените партии. Последни Най-четени. Джорджина е секси и в снега. Вход Поток Профил Изход.

Одобрен е текст на споразумение за партньорство във връзка с Българскотo председателство на Съвета на ЕС. Голям форум на най-високо ниво за бъдещето на кохезионната политика министерство на председателството адрес ЕС след г. Водещ принцип на работа по време на Председателството на България ще бъде запазването на единството и солидарността между държавите-членки.

Водещи новини. Министерският съвет одобри проект на Програма на Република България за Председателството на Съвета на Европейския съюз в началото на г, министерство на председателството адрес. Прочети още about Европейският съвет ще обсъжда Многогодишната финансова рамка след г. Достъпът до него ще бъде свободен, докум.

Водещи новини

Премини към основното съдържание. Григор Димитров: Ще бъдем още по-силни всички през година. Вход Поток Профил Изход.

Прочети още about България започва първото си председателство на Съвета. Разчитаме на почетните консули за това постигнатото от нас да бъде разказано на хората и бизнеса, което търсим за развитието на региона.

Национални приоритети на Българското председателство и приоритетите на Триото.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Брайко
    Одобрен е текст на споразумение за партньорство във връзка с Българскотo председателство на Съвета на ЕС.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.