Преводач от английски на български език работа

Дата на публикация: 04.08.2019

Английски език Устни преводи Агенция "Интелект" предлага услуги по съпровождане на чуждестранни делегации, работа на обекти, където се намират чужденците, срещи на високопоставени гости.

Преди 2 дни.

Агенция Интелект ООД. Евромаркет Груп АД. Търся човек за направа на видео на английски Изисквания: - отлично владеене на английски език; - опит в административна работа; - позитивна и енергична личност; - организираност, умения да довежда задачите докрай; Мениджър Проект с украински език

Ние от Human Capital Store търсим усмихната и енергична личност за Учител по английски език. Теди Дем! Преди 2 часа. Даниела Маринова. Тодор Стоянов.

За да функционира правилно, сайта се нуждае от JavaScript. Теодор Тодоров. Забележка: В сайта са регистрирани общо специалиста в тази област.

ПРЕВОДАЧИ в агенция ТрансЛег имат възможност за:

Заявката Ви за обаждане беше успешно получена! Английски език Human Capital Store. Ние от Human Capital Store търсим усмихната и енергична личност за Учител по английски език.

Ние от Human Capital Store търсим усмихната и енергична личност за Учител по английски език. Български Английски Бърза 2 раб. Преводачи с от английски език.

  • Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, отговарящи на Вашите запитвания, от повече от сайтове за работа. Първото писмо Вие ще получите сутринта.
  • Да, изпратих автобиография Да, аз се обадих Не отговаря на изискванията Съобщи за нередност.

Полезна ли Ви беше тази обява. Френски език Английски език Испански език Български език още. Закупчик с английски език. Ralitsa Bankova. HRS Bulgaria. Основни отговорности: - приемане на поръчки за преводи и легализации - възлагане на задачи на подходящи преводачи - получаване, провер. Английски език Български език Немски език още.

Понастоящем превеждаме от български език на 43 езика

Преди 10 дни. Английски език Български език още. Търся преводач за работа с технически текстове инструкции, работна документация, спецификации на английски.

Рекламни агенти с руски и английски език. Получаване на нови обяви за работа по пощата. Красимир Станев. Благодарим Ви! Агенция "Интелект" извършва качествени писмени и устни преводи от английски на български и обратно. Превод на статия от български на англиийки Да, изпратих автобиография Да!

Най-превеждани документи

Старши счетоводен експерт с английски език. Английски език Немски език още. София, център, семеен хотел хотел търси рецепционистка с английски език, ТД. Симона Георгиева. Теди Дем.

Работата е с постоянен трудов договор на пълен работен ден. Обявата не се отвори Това са измамници. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю, да анализираме уеб трафика и да показваме най-подходящата за Вас реклама.

Лесно кандидатстване Преди 15 дни. Преди 21 дни. Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит, на което ще преводач от английски на български език работа повече информация за условията на работа.

Агенция ТрансЛег предлага работа на хонорар за квалифицирани преводачи на свободна практика от и на всички езици. Безплатно е.

Преводи и легализация

Основните отговорности и задължения включват: - Договаряне на цени и условия за сключване на сделки Важно уточнение!

Илиян Тодоров.

Мениджър Проект с украински език Преди 24 дни. Магдалена Тодорова.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Алиса
    Учител по английски език. Агенция "Интелект" извършва качествени писмени и устни преводи от английски на български и обратно.
  2. Петка
    Илиян Тодоров.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.