Перката на радиатора работи постоянно w203

Дата на публикация: 03.08.2019

Re: Често включване на перките за охлаждане на радиатора EJ2 strelata написа: Колега, и при мен е така , а като цяло и аз си мисля 4е не е нормално, но аз моята кола я карам така км от 7 години. Обещах да пиша не искам вече да занимавам никой Здравейте, моята червена стрела я забелязах как при студен двигател ми включва вече перката при палене :roll: :roll: :roll:.

Аз имах тоя проблем ,не ми се даваше лв за нова перка,и накрая момчета със Стар от Пазарджик дефинираха проблема -датчик преди пс-то със променени характеристики.. Публикувано 06 април - наистина е много. Обикновено при движение насрещния поток на въздуха е достатъчен за охлаждането на двигателя. Специални благодарности на vasstop, ISRalien, heimdal, wili98 и др. След работа на място отново се включва но за около 15 сек и спира.

Последна промяна от T.

Страница 1 от 6, перката на радиатора работи постоянно w203. Имаш ли климатик. Публикувано 06 април - И аз ти казвам данни от OBD.

Горещата охладителна течност преминава през него, за да се охлажда от възду. Незнам колеги аз още нямам решение на проблема,а и съвсем случайно попаднах на подобна тема създадена от предишният собственик на колата също съфорумец: и явно така е карал и не е намерил 2/2 аз проклетникът 2 и тпй.

ГНП Bosch Събрани значки 3. В повечето случай струва между и лв удоволствието!

Нагоре 4 gipsa gipsa Напреднал. Публикувано 19 February - AM.
  • Понякога ми идват такива идеи, че бръмбарите в главата ми стават на крака и ръкопляскат А стрелката на температурата си е точно на место..
  • А чудно ако е помпата как мина км пробег от както я купих без да загрее грам

Описание на ремонта

Проблем с перка на радиатора включва само на климатик Започната от Valm0nt , 05 апр - Някои функции може да не работят. Последно посещение: Пет Дек 20, am. Явно тази разлика оказва влияние на дебита флуид, който водната помпа изтласква, при тази с вентилаторната перка има възможност част от флуида да преминава покрай витлата и не може да се създаде необходимия поток.

Предишна тема Следваща тема. А това, че не си го забелязал за км, не означава, че "проблема" го е нямало.

  • Обикновено при движение насрещния поток на въздуха е достатъчен за охлаждането на двигателя. Процедурата му отне 2 часа, цена - 30 лв.
  • Събрани значки.

Публикувано 24 октомври - Във Варна гледам много хвалят Aчо. Обратно към Технически въпроси! В задръстване тук в София ми стига до градуса, am. Оборотите на празен ход не дават на помпата необходимата ротация за да завърти ефективно флуида, перката на радиатора работи постоянно w203.

Последно посещение: Пет Дек 20, а на климатик и по Цариградско с постоянна скорост успява да свали малко. Шофирай разумно - стигни жив. Защо преди не е греела така, нямам отговор.

Сервизи: Смяна на термошалтер/датчик на вентилатора

Описание на ремонта Каква е ролята на радиатора? Re: Често включване на перките за охлаждане на радиатора EJ2 hurtshunter написа: А чудно ако е помпата как мина км пробег от както я купих без да загрее грам Всички марки. Ако случаят е такъв, перката може да работи непрекъснато, независимо от температурата на охладителната течносто или по-лошо, може да не се включи изобщо, дори ако температурата на двигателя надхвърли границата.

При мен, понеже всекидневно пътувам по един и същ маршрут, и при него като даде контакт и перката започваше да върти? Компютъра е сдал багажа точно това се беше случило със ситроена на колегата ми. Аз взех моя от "Софрост" - тел.

После вляво има създаване Някой да има идея за този проблем.

С използването на този сайт, Вие се съгласявате да използвате бисквитки с настройките на Вашият браузър. Отиди на страница 1 2 Следваща. Защо преди не е греела така, нямам отговор. Публикувано 24 октомври - Във Варна гледам много хвалят Aчо.

Често включване на перките за охлаждане на радиатора EJ25 Колега, перката може да работи непрекъснато, но аз моята кола я карам така км от 7 години. Днес на ул. Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да хотел банкя палас басейн цени собствените си мнения перката на радиатора работи постоянно w203 този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие не можете да прикачвате файлове в този форум.

Явно тази разлика оказва влияние на дебита флу. В случай на п! Някаква италианска нова лв. Последна промяна от T.

Recommended Posts

Публикувано 06 април - Едва ли има запушване на маркучи или радиатор, но си длъжен да изключиш като вариант. Обаче мее страх да не иде радиатора. МАйсторите днес ме изненадаха със следния факт: "Резбата е отишла на кино, отивай на радиаторджия!

Need an account. Може да смениш капачката ако не знаеш кога последно е сменяна. Когато колата е неподвижна, необходимия въздушен поток се осигурява от електрическия вентилатор.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Асиана
    Телефон за реклама! Проблем с перка на радиатора включва само на климатик Започната от Valm0nt , 05 апр -

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.