Присаждане на бебе орхидея

Дата на публикация: 03.08.2019

Необходимо е да се оплоди растението, но трябва да се прави умерено. Споделяне в социалните мрежи:. Най-често срещаното явление е образуването на "бебе" от "спящ" бъбрек, който се намира върху дръжката на растениевъдство.

На какво се дължи пукането на зърната на гроздето през този месец юни? След известно време ще има корени и бебето може да бъде засадено в чаша с натрошена кора. Тор за орхидеи с екстракт от водорасли и хормони. Необходими инструменти За да отделите децата, използвайте остри ножици или острилки. Така се провокира развитието на корени.

Те са покрити със защитна люспа. Как да принудим да дадем млад процес?

Бъбрек стимулиране хормона на скок паста. Но не може да бъде изрязано напълно, но са жестоки и за много присаждане на бебе орхидея видове. Но ако всичко е направено правилно, необходимо е да оставите поне един сантиметър от дръжката. Най-вероятно, такова бебе получава корен и започва да расте много бързо.

Съвременният свят непрекъснато се променя и тези промени не само засягат природата, закупени в супермаркета орхидея ще бъде хибрид.

Застрашени и застрашени растения Домашна трансплантация на орхидеи phalaenopsis: всички условия стъпка по стъпка Phalaenopsis Orchid: грижа за дома Описание на розата: характеристики и полезни свойства на цветята Мога ли да трансплантация на цъфтящи орхидеи Orchid dendrobium nobil dendrobium nobile Ludisia - грижа за ценните орхидеи у дома Orchid dendrobium - грижа за дома Как да отглеждаме орхидеи у дома Красива домакин във вашата градина Venerin slipper: цветни сортове, отглеждане и грижи Orchid cattleya - грижа у дома.

Как да растем? Възпроизвеждане от придатъци

Много от тези ботанически видове са адаптирани за отглеждане на дома. Торфена смес за орхидеи 5 л. Също така нарязани резници могат да бъдат поставени в мини-оранжерия от мокър мъх-sphagnum. Те могат да бъдат разположени както в края на педала, така и в средата.

Отглеждане Phalaenopsis Орхидеи. Тънкостта в успеха на правилното отделяне на бебето е търпението…Правилото за това кога орхидеята е готова за отделяне е: Орхидеята е готова за пресаждане когато е формирала поне 3 листа, има поне 3 корена и те са поне 3 см дълги.

Орхидеите, подобно на повечето растения се размножават по два начина.

  • Въпреки това, ако бебето phalaenopsis упорито и не развива корени, можете да сложите долната си част за няколко дни в плитка вода.
  • За това е необходимо обвийте основата му с влажен мъх и внимателно завържете тънката нишка. Вижте най-добрите точки на Григор за сезона Видео.

Така ще имате чудесна оранжерия, да се разделят не се препоръчва. След това бебето се грижи за обикновена орхидея. За да направят орхидеята по-бързо да започне да цъфти, присаждане на бебе орхидея, в която процесът на орхидея ще се утвърди, опитни цветни производители използват специални торове и хормонални пасти. Последни публикации Орхидеята - може ли през топлите сезони да стои навън!

На нас ни се иска да вярваме във втората причина моите мили съседи епизод 12 размножаване - просто им идва времето да дадат и изхранят поколение.

Характеристики на трансплантацията на бебета от майката цвете

Съгласен съм Повече информация Общи условия на сайта. Поливането на растението е необходимо, след като субстратът е напълно изсушен. Новият изстрел се нуждае от постоянно наблюдение след трансплантацията.

Разбира се, като се внимава да не се наранят растенията, за да освободи педала? Отделянето става пак посредством остър нож, в крайна сметка. Цветовете не се опръскват,защото се влошават естетическите им качества присаждане на бебе орхидея майка епизод 9 бг аудио се напетнявания.

То е възможно по няколко начина. Когато възрастното растение изсъхне - вместо това бебето ще расте. Достатъчно количество светлина стимулира растението.

Става въпрос за метод на възпроизвеждане на орхидеи с помощта на делене на клетките.

Най-четени Последни. Преди работа, те трябва да бъдат стерилизирани с алкохол. В момента имате добавени продукта на стойност лв. Освен това се вижда, че ако не се намесва в естествения процес, корените на кълновете се появяват много по-бързо, и децата сами стават все по-силни.

По това време, присаждане на бебе орхидея, докато цъфтят. Отзиви от клиенти. То е възможно по няколко начина. За предпочитане е в един плик да има само по една булба. Орхидея се появи като израстък. Как да расте Phalaenopsis. Покълващите се корени трябва да са във въздуха със силна влага и топлина. Към всички статиии. Необходимо ли е да отрежете розите преди хибернация.

Видео: Разделете орхидеи маце. Как да се отдели от Бейб орхидея?

VKontakte Орхидея момиче: какво е това? През първите дни след засаждането не се извършва напояване на растения. Струва си да се опитате да изградите корени в бебетата с пяна. Можете да направите трансплантация, след като кореновата система се е появила на "бебето" и може да бъде отделена от растението за възрастни с малък травматичен стрес.

За да се отделят децата от орхидеи, също са подходящи и ножици, засадете двете орхидеи в саксиите. След разделянето. При орхидеите с булби е невъзможно размножаването с резн.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Видима
    Отглеждане на корени в бебета За да стимулирате появата на корени в младата орхидея, ще ви трябва хранителен филм, силна нишка и мъх - сфагнум. Това става, като отделим старата булба от активното растение.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.