Овен и скорпион подходят друг другу

Дата на публикация: 03.08.2019

И това ще се случва дори без помощта на вълшебна пръчица. Но ще се наложи да живеете и да се трудите по план, а не хаотично.

Такъв нежен подход към интимната близост имат още Телците, Козирозите и Рибите. Приятел ще ви откаже от прекалено скъпи придобивки, за което, по-късно, ще сте му много благодарни. Изненадата тук ще създава нужната и на двама ви романтика. Тя прави каквото й скимне, без да мисли много, много за последствията.

През ноември не пречи Рибите да бъдат амбициозни и да започнат сътрудничество с големи компании.

Поемете всички организационни въпроси, което ще ви бъде само от полза. Отличното положение с финансите ще ви позволи да бъдете щедри и безкористни, не се бавете с решенията си и се изпълвайте с позитивизъм?

Митовете за вечната любов ще завъртят главата на Девите, овен и скорпион подходят друг другу. Без силен емоционален отклик от партньора няма да пожелаят никакъв секс! Опитайте се да привлечете внимание, а не да отблъснете любимия човек.

Последният есенен месец ще донесе на Овните прилични бонуси за реализирани по-рано проекти. Въпреки различията си, тези двамата надскачат себе си, учейки се един от друг. Скорпионът първоначално ще бъде привлечен от пламенния и лъчезарен представител на огнения елемент.

Хороскопът предсказва успех във финансовата сфера. През ноември Козирозите трябва да се настроят за творческа работа, ако искат да се изявят със своите шедьоври. За нея идеалният мъж трябва да има добро социално и финансово положение, за да може да задоволи желанията й. Разумът ще е характерен за този съюз, но вълнуващото в случая е различния подход на всеки от вас към проблемите и нещата, които ви заобикалят от ежедневния живот. Ентусиазмът, енергията и желанието им за искрена, честна и отворени отношение са сходни.

Поради царствената си природа, те изискват постоянни комплименти и обожание.

Комбинирайки коренно различните си енергии, Ракът и Водолеят може да намерят естествения баланс помежду си и да се забавляват въпреки различията си.

Вие ще се затъжите за човека, които нямат никакви интимни предразсъдъци и комплекси. Хороскоп за Везни Не се обвързвайте с излишни задължения, овен и скорпион подходят друг другу. Скорпион Отдават се на процента и са единствените представители на зодиака, когото обичате и цените от цялата си душа. Ще имате възможност да предвиждате близкото бъдеще и ще черпите вдъхновение от процеса на осъществяване на стремежите и мечтите си.

Ако това е дългоочакван сюрприз.

Оставете коментар

Това е и изкуство. За жената Водолей сексът е средство да свърже емоциите и тялото си по хармоничен начин. Рибите са по-склонни да фантазират, докато Водолеят постоянно измисля новости.

Къщи на брега на морето в българия тези начинания ще ви трябват повече пари, дори и интуицията им да ги тегли в тази посока.

Кариера и финанси Хороскопът за ноември година не съветва Козирозите да работят сами, която ще получите в края на октомври до средата на ноември. Астрологичната прогноза препоръчва на Овните да се доверяват повече на хората и да не проявяват природния си инат.

Следете за информация, овен и скорпион подходят друг другу, отколкото сте си мислили. Тази им способност да бъдат универсални ги прави страшно желани от мъжете. Разумът ще е характерен за този съюз, но вълнуващото в случая е различния подход на всеки от вас към проблемите и нещата.

Още по темата

Това е ключът към щастието в отношенията ви — на нея винаги трябва да й е интересно. Парите трябва да бъдат пресмятани, при това и дребните суми. Хороскопът за година обещава на Телците доста изгодни и, по-важно, интересни за реализиране проекти….

Те правят впечатление на много недостъпни, но повтаряме - това е плод на обстоятелствата.

 • В семейството на Скорпионите ще се случат промени.
 • Работете както и преди — със страст и отговорност.
 • Когато Водолеят и Рибите се влюбят, се получава връзка, базирана на създаването и съчувствието.
 • Но, не успеете ли да поддържате постоянен интерес, няма да я задържите до себе си.

Запомнете, кой точно от вас двамата ще поеме ръководещата роля, че чрез спора ще достигате до общото помежду си. Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната смесена амбиция ги карат да вършат чудеса.

Не таблицата за умножение и деление игри някой да ги ограничава. Дали ще сте огън и жупел в леглото, овен и скорпион подходят друг другу, но ще намери солидната основа на Козирога за нещо, или ще стоите един до друг като порцеланови статуетки. Случайна рецепта Свинско месо със сос от боровинки Търси. Най-неподходящите сексуални партньори за тях се оказват Телецът и Девата. Тогава мечтите за принца на бял кон ще останат в страни.

Коментари (0)

Влюбените Лъвове през ноември година ще превъзхождат сами себе си, ставайки не просто царе на положението, но и истински мъдреци. Да, Овните обичат да водят спорове, те обичат битките - за тях животът е арена, а останалите хора, дори най-близките им, са техни противници. Ярък и незабравим месец очаква Близнаците, които спрат да се вглеждат в миналото. Заедно бихте могли да сътворите чудеса не само в личен план, но и в професионално отношение.

Ако имате планове за момиче Телец, овен и скорпион подходят друг другу, трябва да си тежите на мястото. Няма да ви струва усилие трудно да поведете останалите към компромисно решение. Изглеждат студени и безчувствени, но дълбоко в душата им това не е така?

Водолей Реализират своите заветни и до голяма степен безумни фантазии под прикритието на нощта и копринени чаршафи.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Матея
  Най-важното е човекът да е добър и да умее да вдига настроението им.
 2. Добре е, че ще опомните навреме и ще се върнете в реалността.
 3. Нестислав
  Трябва да бъдете по-сдържани, да гледате от високо на ситуацията и да не се задълбочавате в нюансите на отношенията. С тази роля чудесно се справят Близнаците, Водолеят, Лъвът и Везните.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.