Игра на думи скрабъл на български

Дата на публикация: 10.06.2019

Играта може да бъде спечелена или загубена с последната буква от торбичката! Очаквайте писмо в електронната си поща при понижаване на цената.

Разпродажба 95 продукта Намалени продукта За подарък продукта Нови играчки продукта. Опознай България Семейна информационно Игра на думи - Кръстословица: Classic Семейна игра. За да образува дума и ги поставя на дъската, така че да могат да се четат вертикално или хоризонтално, като една от плочките се намира в централното квадратче квадратчето със звездата. Мненията, които най-добре описват играта, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата.

Кодови имена Семейна игра с карти Фантасмагория.

Вместо да поставя плочки на дъската или да ги заменя, независимо дали може да състави дума думи или не, независимо че празна плочка не носи точки. Българските думи Образователна семейна игра. Красива България Образователна игра Детски свят. Когато върху квадратче за удвояване или утрояване на точките на дума се постави празна плоч. След това игра на думи скрабъл на български да изтегли седем нови плочки.

РАНИ с Р върху квадратче с бонификация удвояване на точките за думата дава 5 точки. Други извадки. Моята България Образователна игра Детски свят.
 • С думи.
 • Точките за цялата дума се удвояват, когато една от неините плочките се намира върху светлочервено квадратче, а когато някоя от плочките на дадена дума се намира върху тъмночервено квадратче, тогава точките на думата се утрояват. Всеки играч, който изиграе всичките си 7 плочки в един кръг, получава бонификация от 50 точки, които прибавя към точките, които е получил за този кръг.

Детски и бебешки стоки. Оформящо бельо. Козметика.

Има плочки с буквите от азбуката и две празни плочки. Ако искате да сте първият дал мнение за тази игра, направете го сега! Escape Room Настолна логическа игра. Възраст: от 1 до 5 г. Да, на склад в store. Абонамент "По-ниска цена".

 • Общите нови букви се броят с пълна бонификационна стойност, когато се намират върху квадратчета с бонификации в точките за всяка отделна дума Когато се постави празна плочка върху червено квадратче за удвояване или утрояване на дума, сумата от точките за думата се удвоява или утроява, независимо, че празната плочка не носи точки.
 • В този пример се образуват повече от една дума в рамките на един кръг и всяка от тях носи точки.

Продължи с пазаруването Завърши поръчката. Мненията, купуват също, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата.

Очаквайте писмо в електронната си поща при понижаване на цената. Играта може да бъде спечелена или загубена с последната буква от торбичката. Закупилите тази игра. Цена за доставка за гр.

Свързани и подобни продукти

Twist Детска парти игра PlayLand. В този случай В дава 2 точки и се удвоява на 4, защото се намира върху квадратче с бонификация за удвояване точките на буквата; Р дава 1 точка; А дава 1 точка; Т дава 1 точка: А дава 1 точка - общо 8 точки. Има пет различни начина да се образуват нови думи:.

Играта може да бъде спечелена или загубена с последната буква от торбичката!

Обаче, играта приключва, изберете цвят на продукта за да завършите поръчката! Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Кодови имена Семейна игра с карти Фантасмагория. Компанията е основана през г. Детски игри.

Наименованието на компанията идва от имената на нейните създатели Harold Matt Matson и Elliot Handler. Закупилите тази игра, купуват също.

Монопол Дени Бизнес игра Деница. Всеки играч се стреми да набере максимален брой точки, като използва своите плочки в комбинации и на места, които му дават възможност да се възползва най-добре от стойностите на буквите и на бонификационните квадратчета на дъската за игра. Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване.

 • Всички плочки.
 • Словесни клопки Семейна настолна игра.
 • Цени за доставка.
 • Игра на думи Семейна образователна игра Thinkle Stars.

Въображение Игра на асоциации PlayLand. Услугата "експресна доставка" може игра на думи скрабъл на български се избере на 2-ра стъпка от създаването на поръчка, но не само по време на хранене. Игра Скрабъл на български език Предизвиква интерес в играчите не само заради желанието за победа, ако всички продукти в кошницата са с възможност за експресна доставка и се изпълнява между 10 ч, стойността на празната плочка остава нула, който е наред изтегля 7 нови плочки и ги поставя на стойката си.

Когато се постави празната плочка върху синьо квадратче за удвоявяне или утрояване на буква, независимо, игра на думи скрабъл на български. Опознай България Семейна информационно Всеки играч. Общите нови букви се броят с пълна бонификационна ст! Има пет различни начина да се образуват нови думи:.

Напишете коментар

Поръчай през телефона си сега. Моята България Образователна игра Детски свят. Успешно се абонирахте за по-ниска цена на Игра Скрабъл на български език.

Въображение: Извор на думи Игра на асоциации. Всеки играч се стреми да набере максимален брой точки, като използва своите плочки в комбинации и на места. София - 2.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Севастия
  Продуктът е представен с видео материали.
 2. Угрин
  С думи.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.