Избелващ крем за лице кокона и майка

Дата на публикация: 03.08.2019

Кокона Майка избелващ крем за лице - 50 мл. Адрес за кореспонденция: гр. Цена: 3.

Цитирай Полезно. Данни за извършване на доставка имена, телефон, адрес и др. Смея да кажа,че след употребата на този крем тенът на лицето ми значително се изчисти и изравни като петната от пъпки бяха заличени. Разбира се, тези форми не са задължителни и можете да отправите исканията си във всякаква форма, която съдържа изявление за това и ви идентифицира като притежател на данните.

При мен ефектът настъпи на третия ден.

Защото така рискуваме опитвайки се да се оттървем от едни петна да си докараме други по-упорити. Моля всички лични данни, съобразно посочената идент. Аз след като родя ще отида на дерматолог,защото след самолечението ми след първата бременост нямам особен резултат.

Върни До Горе. Как да се справим с пигментните петна кожни!

  • Гелът е изключително нежен към кожата на лицето ми, като не я изсушава след измиването с него и я оставя мека и не раздразнена.
  • Основания за обработка на данните: Вие сте предоставили изрично съгласие за обработване на личните му данни за една или повече конкретни цели - 6, ал. Новият Ахромин не съдържа хидроксихинон,но и не избелва.

Експресна поръчка без регистрация

Но аз го използвах да премахване на петната от пъпки,които ми излизат. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Гаранс Избелващ крем за лице - 45 мл. Цитат на: Karen. Елеа имат избелващ крем в синя опаковка, но не знам друго за него. Администраторът събира и обработва Вашите лични данни във връзка с използването на електронния магазин Verdes.

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни. Честно да си кажа за пръв път си купувам продукт на тази марка и определено останах доволна щом дори и повторих покупката. Кокона Майка избелващ лосион за лице - мл. Избелващ крем за пигментни петна?

Ще се възползвам от възможността да изразя и своето. Hrisi Lazarova.

КОКОНА ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ 50 мл е свързан към

Предпочитам да е български поради финансови съобръжения. Това е хубавото,че крема е подходящ както за бременни така и за жени с пигментни проблеми. Здравейте, момичета. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Цена: 1. Зареждане на още Но аз го използвах да премахване на петната от пъпки,които ми излизат. Администраторът не извършва трансфер на Вашите данни към трети държави. Цитирай Полезно. Предпочитам да е български поради финансови съобръжения.

Допълнителна информация

E-mail Моля всички лични данни, които събирате, обработвате и съхранявате, предоставени от мен или от трети лица, които са свързани с мен, съобразно посочената идентификация, да бъдат изтрити от Вашите бази данни.

Каква ти е икономията,ако си купиш крема,а няма резултат?

Slunce S Slunce? Администраторът съхранява личните данни на законните представители на търговските си партньори за срока на изпълнение на договора, за спазване на легитимните интереси и законови задължения на Администратора. Билка - крем за лице с екстракт от бяло грозде - 40 мл. Днешния пост ще бъде 2в1 или по-точно казано ще бъде посветен на два продукта от една и съща марка. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Ще се възползвам от възможността да изразя и своето, избелващ крем за лице кокона и майка.

Цените на продуктите са за 1 опаковка с включено ДДС.

Подобни продукти на КОКОНА ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ 50 мл

Уважаеми клиенти, ако забележите някаква нередност при начисляване на разходи за доставка и такса наложен платеж, моля веднага да ни сигнализирате на sales afya-pharmacy.

Ще се възползвам от възможността да изразя и своето. Основания за обработка на данните: Вие сте предоставили изрично съгласие за обработване на личните му данни за една или повече конкретни цели - 6, ал. Кремът се намира в бяло непрозрачно пластмасово бурканче,чийто дизайн е изключително изчистен и семпъл само с един етикет отпред,както сами може да видите на снимката.

Допълнителни данни, фамилия, провеждането на оценка на въздействието не е необходимо извършването на оценка на въздействието на операция. Но ето,че този ден настъпи и е време да започвам. Предвид ограничения обхват на събираните лични данни и обстоятелство! Започнах да се мажа с крема на Елея с 25 фактор защита,но си мисля,че ми е необходим и избелващ крем.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Искър
    Моля следните лични данни, които събирате, обработвате и съхранявате, предоставени от мен или от трети лица, които са свързани с мен, да бъдат коригирани както следва:.
  2. Северина
    В период
  3. Karen - Пристрастен.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.