Документи за смяна адресна регистрация

Дата на публикация: 01.08.2019

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Не, че няма да те регистрират и без това, но

Явно всеки си тълкува наредбите и законите както си иска и в зависимост от това в коя част на страната се намира. Мамзел Нитуш. За какво се изисква това медецинско при положение че лицето има още 8 години валидност и е подавало документи за книжка преди 2 години.

Ми аз вчера си смених адреса по местоживеене и никой не е искал нищо повече от това да попълня един формуляр. Да вече искат тези документи. Въпреки предимствата, които ми дава регистрацията на настоящ адрес, аз не мога да го използвам за издаване на шофьорска книжка.

Не е необходимо да заплащате банковата такса на място. Двата термина не бива да се бъркат. Цитат на: мая06 в чт, дано не се налага да се ров.

Той е адресът за кореспонденция с органите на държавната власт и органите на местното самоуправление. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.

По тази причина Ви съветвам да си направите сканирано цветно копие на старата Ви лична карта от двете страни и да съхранявате файла на Вашия компютър. Днес в Община Сердика-София ми поискаха Нотариален Акт и Декларация, подписана от собственика лично пред служителките в общината. Аз съм си го носила и съм го приела за напълно нормално.

За Бизнеса

Може и друг да го направо вместо мен, но трябва да съм го упълномощил предварително с нотариално заверено изрично пълномощно. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Декларация по чл. Документи за ползване на имота за жилищни нужди, включително договор за предоставяне на социална услуга от резидентен тип и договор за настаняване в специализираните институции;. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

 • Сорри за оффа, темата е много полезна. Всички права запазени.
 • С поздрав, Пламен. МАЙски бебета - тема 1 Родени г.

Промяна на постоянен адрес - как става точно, документи за смяна адресна регистрация. Тук като за начало най-важното е да се спомене, че във Вашия международен паспорт не фигурира Вашият постоянен адрес. Обикновено международният паспорт е с валидност 5 години и Вие спокойно можете да изчакате датата на изтичане на валидността му и после да отидете до РПУ. Какво всъщност представлява постоянният адрес.

Двата термина документи за смяна адресна регистрация бива да се бъркат. Да поясня,че става въпрос за записване в детска градина шумен на територията на една и съща община. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Смяна на постоянен адрес, лична карта, шофьорска книжка, международен паспорт

За да се заяви услугата смяна на постоянен адрес е нужно от Общината да се снабдите с две заявления — заявление за изпълнение на услугата и заявление за смяна на постоянен адрес. Например ако живеете в Люлин, посещавате 9-то РПУ. Пред мен чакаше жена, на която отказаха да направят регистрация за постоянен адрес, тъй като имота за който представи нотариален акт нейна собственост се води "ателие" по документи

Това е най-бързият и удобен вариант. Входът се обозначава с една буква или с число до две цифри! Преди две години си смених адр. Препоръчани теми. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги сп.

При нас винаги можете да откриете най-актуалните и изгодни оферти.

Гражданска регистрация и обслужване на населението

Искаха ми само лична карта и попълнена адресна карта за настоящ адрес. Временна регистрация 7 Жилища и имоти. За извършване на адресна регистрация лицата представят някои от следните документи: 1.

Лице, както и по собствена инициатива кметът на общината или на района може да издаде заповед за определяне на комисия, е длъжно в едномесечен срок от уведомяването му да подмени личните си документи. Право на ползване. Адресна регистрация Регистрирайте се. Цитирай Полезно. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. При писмен сигнал или по искане на собственик надокументи за смяна адресна регистрация.

Как се сменя постоянен адрес

Цитат на: mary4 в пт, 26 мар , При родство по права линия или сключен граждански брак последните два документа няма да Ви бъдат поискани, но тогава е необходимо да представите Удостоверение за граждански брак.

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Заедно с това пълномощно трябва да заверите пред нотариус и декларация, че обичайното Ви пребиваване е в България.

Цитат на: Vache в ср, За извършване на адресна регистрация лицата представят някои от следните документи: 1. С вече получената нова лична карта трябва да направите следното:.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Лозан
  За извършване на адресна регистрация лицата представят някои от следните документи:. Сорри за оффа, темата е много полезна.
 2. Искра
  Не, че няма да те регистрират и без това, но Кафе с Канела - Новак Кафе с Канела.
 3. Мирослава
  Искаха ми само лична карта и попълнена адресна карта за настоящ адрес. Нотариалната заверка не е необходима, ако съответната декларация е подадена лично от собственика на апартамента.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.