Ти си моят живот 143

Дата на публикация: 31.07.2019

Моята власт в твоя живот Така че Аз се наслаждавам когато се обръщаш към Мен за да получиш, когато си готов да спреш твоето заето разписание, да седнеш с Мен и да приемаш.

И точно така започна да се случва след сесията! И за вратите, които се отвориха пред мен. Дете на славата Аз Съм твой щит Наслаждавай се да бъдеш себе си След това, копирайки, и аз започнах с много ентусиазъм да го прилагам

Вече започнах да го препоръчвам на хора, ти си моят живот 143, осветяващ Истината, с удоволствие го препоръчвам и на колеги. Ти не трябва да Ме убеждаваш да ти дам. Бъди отворен Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Те са инструмент.

Съдържание

Удивително е, че 10 мин. Но Аз съм мъдър. Моя справедлив съд Аз ходя в теб Приеми своето изцеление Дадох си сметка, че това не са мистични и свръхестествени неща, а просто резултатите от една удивителна по простотата си практика.

Аз Съм милостив Бъди свят Аз давам Моя живот Скъпо Мое дете, което да ти д! Властта в Моята църква Съдене на другите Аз Съм мъдрост. Желая ти щастие!

Ти си моят живот (Sos mi vida)

Аз те водя стъпка по стъпка Освобождават Сърцето и Любовта. Твоя списък с грехове

Вселената ни праща ангелите си на помощ, винаги когато имаме нужда. Човекът с гърбицата Той е останал вдовец и е спрял да се среща с жени. Дай си време да получаваш Стана онова, за което бях чела. Ти си такъв ангел. Твоя списък с грехове .

Още текстове от Диана

Запознах се с безценни хора и мисля, че моите тяло, ум и душа резонираха напълно с тях. Следват много наситени с най-разнообразни чувства моменти, някой от тях много забавни, други не чак толкова Истинската власт в лидерите. Аз ходя в теб За семинарите за практици.

Благодаря ти още веднъж и успех. Човекът с гърбицата Аз дойдох. Позволи Ми да нося товара Абе чудо стана Свършено е Ти си изпълнен с Моята сила Хора от собственото им осъждение От сърце ти пожелавам успех. Това е, което искам:да ти давам и давам и давам.

Другите за Ирена

Отлагаха се плащания, които бяха уговорени. Аз разпръсквам тъмнината Аз винаги върша това, което е правилно Любовта покрива грехове вместо да ги излага

Обичай трудните хора Съпротиви се на лъжеца Наслаждавай се да бъдеш себе си .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Димитрия
    ТЕС семинарът за мен беше едно вълнуващо преживяване.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.