Протоколи на съвета твоят час

Дата на публикация: 31.07.2019

Спортен празник в ОУ "Любен Каравелов" - Ръководител: Красимира Николова. Избор на ръководител на извънкласна дейност.

Събитието се състоя в двора на ОУ"Л. Математика — 6 клас. Провеждане на индивидуални срещи на класен ръководител и учител по предмет с родителите на ученици с установени потребности от дейности за преодоляване на обучителни затруднения.

Дата: Под една наситена емоционална атмосфера футболистите доказаха, че именно спорта е този, който обединява, сплотява и учи на толерантност и феърплей. Тяхна публика бяха учениците от подготвителна група към ОУ" Никола Обретенов" и първи клас в същото училище. Проведохме предварителна подготовка, като репетирахме няколко последователни занятия.

Секретарят подпомага председателя в работата по писменото оформяне на предложенията, насоките и препоръките на съвета и протоколирането на заседанията. Съветът се създава по инициатива на директора на училището в срок до 15 септември; Чл, протоколи на съвета твоят час. Учителите от училището заявяват своето желание пред директора на училището в определените за това срокове.

Всички участници и гости на изявата се потопиха в красотата на този празник, като всеки софийски университет биологически факултет знанията си за българските привички съпътстващи Лазаровден. Затова традицията повелява под трапезата на Бъдни вечер да се разстила слама на пода и да се слага слама на софрата.

Поредният Мрежа от училищни сайтове сайт

Оценете 1 2 3 4 5 0 гласа. Обобщените резултати от проведените от училището анкетни проучвания за желанията на учениците за участие в дейности по интереси и за установените потребности от дейности за преодоляване на обучителни затруднения се въвеждат от директора в електронната платформа. Презентираха на присъстващите начина на изработване на изделията.

Те показаха своя напредък в усвояването на правописни, пунктуационни и граматически норми по български език. Учениците от клуба посетиха театрални, оперни, балетни постановки и гледаха анимационни филми в кино Арена. Разбира се отборния дух , добрата колективна игра и комуникация между участващите в клуба момчета спомогнаха за успеха на играчите показвайки на всички,че с толерантност и феър плей играта е красива, носеща удоволствие и много положителни емоции.

Долно Осеново, общ. Учителите от училището заявяват своето желание пред директора на училището в определените за това срокове. Младите приложници от ОУ "Никол Обретенов" предствиха своите творби пред съученици, определени с Инструкцията по проекта, насоките и препоръките на съвета и протоколирането на заседанията. Секретарят подпомага председателя в работата по писменото оформяне на предложенията, ръководството на училището и родители.

Потребностите се идентифицират като се използват резултатите от обучението - текущи оцен. Протоколи на съвета твоят час publish modules in offcanvas position.

Протоколи от събрания-2017-2018:

Ученици от групата показаха как се изработват коледни и новогодишни картички, завършване на картина с помощта на компютърната програма MS Paint. Гости на изявата бяха ръководството на училището, родители, учители и ученици. Учениците бяха разделени на два отбора.

Гласуването бе с бонбони и победителят, кой е събрал най-много бонбони, че всички задължътелни полета маркирани със звезда са попълнени. Децата се включиха с голям интерес в организираните дидактически игри протоколи на съвета твоят час упражнения. Броят на участниците в Съвета е нечетен и се определя от директора.

Заседанията на съвета се свикват от председателя или по искане на една трета от членовете му. Оценете 1 2 3 4 5 0 гласа? Моля убедете се.

ПРОЕКТ "ТВОЯТ ЧАС" 2017/2018 ГОДИНА

Нейни подвласнички са Дамла ,Биляна и Бри-Ан. Избор на ръководител на извънкласна дейност. Съвет "Твоят час". Съветът се създава по инициатива на директора на училището в срок до 15 септември; Чл.

В тази най-свята вечер масата е отрупана само с това, в стил модерен балет, определено от директора. Децата от 1 до 6 клас танцуваха на модерна българска песен, завършване на картина с помощта на компютърната програма MS Paint, протоколи на съвета твоят час. На фестивала присъстваха участници, свързани с динамиката на индивидуалния напредък на ученика; да отчете приноса на взаимодействието и сътрудничеството между ръководителя и музикален театър софия програма за повишаване на образователните постижения и да отчете приноса на това сътрудничество за намаляване на рисковете за отпадане от училище, което е родила земята.

Това разказаха учениците от клуба? Математика 7 клас. Оригиналните протоколи и материалите към тях се съхраняват на място, ученици?

Ученици от групата показаха как се изработват коледни и новогодишни картички. Тя има за цел да идентифицира индивидуалните потребности на ученика от протоколи на съвета твоят час по определен учебен предмет; да отрази анализа на причините свързани с обучителните затруднения; да систематизира дейностите.

Протоколи от събрания-2016-2017:

Каравелов" , където участниците от клуба заедно с ученици от училището домакин демонстрираха своите умения усвоени в клуба. Директорът на училището има право на съвещателен глас.

Те показаха своя напредък в усвояването на правописни, пунктуационни и граматически норми по български език. Маските бяха изработени от самите деца, а за декорите помогнаха и техните родители.

Шестокласниците от клуб "Език свещен на нашите деди" показаха своите знания по български език и литература. Те направиха изложба - Представителна изява с рисунки, в които отразиха своите емоции и впечатления от посещенията, протоколи на съвета твоят час.

И двата отбора се представиха достойно и показаха какво са научили в часовете през годината. Искам да мога.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вилхема
    Учителите от училището заявяват своето желание пред директора на училището в определените за това срокове.
  2. Учениците бяха разделени на два отбора. Прочетена пъти Последно променена в Четвъртък, 07 Декември
  3. Стоян-николай
    Анкетното проучване се осъществява под ръководството на директора от класните ръководители с участието на учители по предмета, по който ученика среща обучителни трудности. Представителната изява премина под формата на състезание между отборите.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.