Шкаф за мивка виденов

Дата на публикация: 29.07.2019

Овча Купел 1, ул. Кухня - К5. Орешак, местност "Върбака", ул.

Хотелско обзавеждане Корнизи от дърво Модулни системи Аксесоари за дома Електро уреди Санитарни уреди Мебели от чам Преоцененни мебели Изчерпани мебели. Продукт за сравнение 0. Кухня Мареа No 1 дъб сонома.

Кухня Ирис 2 се състои от горни и долни кухненски шкафове с обща дължина см. Модел - "Прего" Цена - лв. Моделът се изработва само в този вариант и не подлежи на промени. Наличните на склад продукти се доставят в срок от 4 до 15 работни дни.

Орешак, местност "Върбака". Понеделник - Петък: - часа Събота: почивен ден Неделя: почивен ден. Хотелско обзавеждане Корнизи от дърво Модулни системи Аксесоари за дома Електро уреди Санитарни уреди Мебели от чам Шкаф за мивка виденов мебели Изчерпани мебели. Кухня Биляна е модулна.

Особености на кухня Стефани 3: ТУП: светъл мрамор.

Кухня комплект City 236

Подходяща е за по-компактните кухненски помещения, но в същото време има достатъчно вместимост да побере нужните за всяка кухня съдове. Кухня Мареа No 1. Кухня см Мареа 2. Модел - "Бали" Цена - лв. Кухня Ирис 2 - обща дължина см. Количка 0.

  • Модел - "Прего" Цена - лв.
  • Габаритни размери:.

Мястото, в което се приготвя храната за семейството е от особена важност и това е причината кухните да са основен акцент в обзавеждането. Кухнята се предлага в две цветови комбинации - орех с бяло и венге с бяло.

Модел - "Прего" Цена - лв. Долните шкаф за мивка виденов са с общ плот. CITY кухня с дължина см. Батерията, електроуредите и аксесоарите не са включени в цената.

Поръчката се осъществява в магазините или в сайта. Те издържат натоварването от постоянната манипулация. Наличните на склад продукти се доставят в срок от 4 до 15 работни дни.

Обзавеждане за кухня с обща дължина см. Блок-кухня от ПДЧ с дължина см с общ термо-устойчив плот. Модел - "Лора" Цена - лв. Те издържат натоварването от постоянната манипулация, шкаф за мивка виденов. Кухнята се предлага в две цветови комбинации - орех с бяло и венге с бяло?

Включени термоплот и лицев цокъл.

Кухня комплект City 235

Можете да Влезете или да се Регистрирате. Кухня Мареа No 1 дъб сонома. Блок-кухня от ПДЧ с дължина см.

Шкаф за мивка виденов, показани на нашия сайт, където се предлагат продукти с марката Мебели Виденов или директно през нашия са. Кухня Биляна можете да поръчате по два начина: директно през нашия сайт или в най- близкото ни представителство.

Хотелско обзавеждане Корнизи от дърво Модулни системи Аксесоари за дома Електро уреди Санитарни уреди Мебели от чам Преоцененни мебели Изчерпани мебели. Кухня "Лора" можете да поръчате в търговската мрежа. Кухня Съновник падане на преден зъб е модулна.

Кухнята е двуцветна: лице в астра и корпус във венге. Това е само малка част от новите модели.

Овча Купел 1, ул. За условията на покупка на изплащане, както и гаранциите разгледайте съответните категории. Количка 0.

Модел - "Биляна" Цена - Мястото, шкаф за мивка виденов, в което се приготвя храната за семейството е от особена важност и това е причината кухните да са основен акцент в обзавеждането. Обзавеждане за кухня с обща дължина см.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Паисий
    Продуктът може да закупите и на изплащане. Кухня Вивиан можете да поръчате в търговската мрежа, където се предлагат продукти с марката Мебели "Слънце" или директно през нашия сайт.
  2. Модулите могат да се разместват по желание на клиента.
  3. Кухня модел - "Бали" Модулна кухня. Модел - "Лора" Цена - лв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.