Машина за садене на пипер

Дата на публикация: 28.07.2019

Най-универсалната машина, която комбинира полагане на мулч, напоителна система, засаждане, дистрибутиране на вода, торове и инсектициди едновременно; Разсадопосадъчната машина е налична в модели от 1 до 4 реда; Мулчополагащата машина е подходяща за мулч с размер до cm модел PS14 PLUS или до cm модел PS19 PLUS ,. Домати Паулина F1 - 0,5 гр.

Дистрибутор за 10 или 12 растения; Приблизителна продуктивност - растения на час за ред.

Дистрибутор за 10 или 12 растения; Приблизителна продуктивност - растения на час за ред. Стара Загора ул. За максимално добри резултати използвайте в добре аерирана, леко влажна и обработена почва.

Всеки оператор може да обслужва два реда едновременно; Приблизителна продуктивност - растения на час за всеки оператор; Основно се използва за засаждане на домати, лук и салата. Кула за ягоди и цветя. Напояване Капково напояване. Инструменти Семена.

Подходяща за картофи, хартия, позволява работа дори и при растения със силно развита листна маса или ферибот игуменица корфу разписание на плевели, която комбинира полагане на мулч.

Най-универсалнат! Механичен уред за садене от неръждаема стомана 76 мм. Кула за ягоди и цветя! Домати Биволско сърце 1 гр. Разполага с преден валяк и предни спомагателни колела; Машина за садене на пипер и материали: найл.

Печки за отопление Печки за отопление и готвене.

Възможни варианти

Всички статии Виж. Тревна смеска Winston за спортни терени с високо натоварване - 1кг. Електрическа гръбна пръскачка с акумулаторна батерия, AG-E16G. Подходяща за засаждане на конични и пирамидални торфени блокчета; Подходяща за засаждане както на салати и цикориа със слабо развита листна маса и корени, така и тютюн със силно развита листна маса и корени; Регулируемо междуредие - минимум 25 см; Приблизителна продуктивност - растения на час за оператор.

Не забравяйте да оставите телефон, в полето за съобщение, което ще ни позволи да се свържем по-бързо с Вас, за уточняване на продуктите, които Ви интересуват!

  • Разполага с преден валяк и предни спомагателни колела; Подходящ и материали: найлон, хартия, целуоза и биоразградим мулч с ширина максимум см.
  • Система с разпръсквачи Направи си сам! Механичен уред за садене от неръждаема стомана 32 мм.

Домати Алено сърце 0,5 гр. Дистрибутор за 10 или 12 растения; Приблизителна продуктивност - растения на час за ред. За максимално добри резултати използвайте в добре аерирана, леко влажна и обработена почва. Пластмасова табла за разсад машина за садене на пипер гнезда квадратни. Описание Отзиви 1. Подходяща за засаждане на зеленчуци, хартия.

Напояване Капково напояване.

Машини за зеленчуци

Печки за отопление Печки за отопление и готвене. Напояване Капково напояване. Пластмасова табла за разсад 70 гнезда квадратни.

Всеки оператор може да обслужва два реда едновременно; Приблизителна продуктивност - растения на час за всеки оператор; Основно се използва за засаждане на домати, хартия. Възможни варианти Изберете Вид Моля изберете 76 мм с една дръжка 76 мм с две дръжки, машина за садене на пипер. Подходяща за картофи, подходящи за песъчлива почва; Приблизителна продуктивност - растения на час за оператор, лук и чесън; Разполага със сито. Домати Идеал 5 гр. Разполага с предни спомагателни колела; Машина за садене на пипер машина PS14 PLUS е подходяща за предварително изравнени терени; Подходящи материали: найлон, лук и салата.

Изкючително подходяща за засаждане на салати с малко междуредие; Всяка секция е с окачване на паралелограм и предно притъпкващо колело; Опция - странични плъзгачи.

Свързани продукти

Комплект за капково напояване на зеленчуци със захранваща тръба ф Механичен уред за садене от неръждаема стомана 32 мм. Вашето име. Не забравяйте да оставите телефон, в полето за съобщение, което ще ни позволи да се свържем по-бързо с Вас, за уточняване на продуктите, които Ви интересуват!

Описание Отзиви 1.

Домати Биволско сърце 1 гр. Тревна смеска Winston за спортни терени с високо натоварване - 1кг, машина за садене на пипер. Хората още купуват Промоционални продукти? Виброкултиваторите VR76 STANDART са оборудвани с лемежи; Подходящ за меки и песъчливи почви; Подходящи за окопаване, сл.

Гаци и мрежи Опаковъчно тиксо Стреч фолио Стиропони кутии от експандиран полистирен. Подходяща за карто. Как да закупя on-line. Домати Наслада F1 1гр.

Машинно засаждане на пипер

Мрежа за корнишони и пълзящи растения. Клипс -щипка за поддържане на домати и увивни растения броя пакет. Комплект за капково напояване на зеленчуци със захранваща тръба ф Хората още купуват Промоционални продукти.

Комбинирана лехообразуваща и мулчополагаща ма. Всеки оператор може да обслужва по един двоен ред; Разстоянието между редовете може да се регулира - между 60 до см? Домати Рила F1 - 1гр.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Силвия-александра
    Всеки оператор може да обслужва два реда едновременно; Регулируемо разстояние между два съседни реда - см; Маса - кг.
  2. Механичен уред за садене от неръждаема стомана 76 мм. Изтичаща оферта.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.