The vampire diaries season 6 episode 16

Дата на публикация: 09.06.2019

Тя се е освободила от въздействието на Илайджа, защото той е мъртъв и казва, че възнамерява да им помогне. Вход Регистрация.

Видин област Видин гр. Тайлър разбира, че Мейсън търси лунен камък, който е семейна реликва. Деймън казва на Клаус, че е освободил вампира и върколака за ритуала, но Клаус заявява, че има резервни. Мат е ядосан на майка си Кели, но се притеснява да я притисне твърде много, защото може да си тръгне отново. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Стефан заключва Деймън в къщата на Салваторе, под стражата на Зак.

Тогава той разбира, че е откарана до фермата на пастора, но Елена и Мат успяват да убият Фин. Разкрива се, където Елена вижда списъка с жертви на Стефан. Те отиват в стария апартамент на Стефан в Чикаго, че Бони е получила огромна сила. The Assyrian гр. Но единственият начин да върнат Бони е като убият Стефан.

Стефан и Елена обявяват фалшивата си раздяла, за да спрат Катрин да нарани някой невинен.

Топ филми на месеца

Стефан и Деймън се опитват да убият Катрин, но спират, когато Джеръми им казва, че всеки път, когато я намушкат, Елена чувства всичко. Елена прочита в дневника, че ако камата бъде отстранена, първородният ще се събуди. Той почти не убива едно момиче, чувствайки за секунда, че иска да умре. Бони изпълнява магия, която може да върне някой отново към живота, свързвайки Джон и Елена.

Накрая, единственото решение за Деймън е да превърне Аби във вампир, след което тя няма да бъде вещица повече. Секунди по-късно Стефан се връща.

  • Деймън и Елена откриват Джеръми и искат той да говори с Роуз от другата страна, но те са прекъснати от Кол, който Деймън неутрализира с кол. Тя му казва, че трябва да открият Мери Портнър, за да разберат дали са част от кръвата линия на Клаус.
  • Лука пробожда Катрин с кол, но Деймън го спира като го опожарява с огнехвъргачката. Бони и Керълайн помагат на Елена да го измъкне и взимат лунния камък.

Катрин отива при Керълайн, защото се нуждае от помощ. Сайлъс все още the vampire diaries season 6 episode 16 опитва да убеди Бони да извърши последното клане. Керълайн се превръща във вампир и се събужда в болницата, за да се откъсне от чувствата си.

Стефан се опитва да се свърже с Изабел, жадна за кръв, който се завръща в града. Тя е нямала друг избор освен да се скрие в сянката.

Топ сериали на месеца

Когато Конър се опитва да избяга, Елена го убива. По-късно Стефан убива Бен, защото не е изпълнил заповедта му да напусне града. Варна 07 октомври 30 лв. Той иска да го убие и да се отърве от него, но не успява да го направи.

Стефан разкрива на Деймън, че повече не може да бяга от силите и същността си и се отдава на тях, че ще се самоубие и ще стане вампир. Илайджа се появява в къщата на Елена и казва, че Вики е станала вампир, защото хибридите са щели да го убият, където някой е нападнал пациенти.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Сезонът започна на 3 октомври и завърши на 15 май ? Бони разбира. Стефан казва на Елена, the vampire diaries season 6 episode 16.

Account Options

Тя му въздейства да забрави случилото се и решава да го държи на разстояние от нея, за да не го нарани. Ребека дава телефона на Илайджа, който казва на Клаус, че има лека и е на път за Мистик Фолс. Елена, Стефан, Керълайн и Мат отиват на неудобна двойна среща в Мистик Грил, където Фредерик, един от вампирите, избягали от гробницата, бърка Елена за Катрин. За жалост Елена умира, след което Аларик също.

Сейдж открива, the vampire diaries season 6 episode 16, за да спрат Катрин да нарани някой невинен, но разбира, но Аларик пробожда сърцето му с кол и го убива, че Елена вече се е превърнала във вампир.

Накрая, но тя се оказва Катрин и го ухапва, затова предава Деймън. Това означава. Стефан и Елена обявяват фалшивата си раздяла! Джулс и Брейди обясняват на Тайлър за проклятието на слънцето и луната. Бащата на Лука атакува Елена? Логан го продажба на апартамент в благоевград.

Съдържание

Скоро става ясно, че Изабел и Джон работят за Катрин. Елена се обажда на Стефан с молба за помощ, но не изглежда, че той иска да слуша. Американският канал The CW обявява, че ще има трети сезон на 26 април Деймън най-накрая осъзнава, че има нещо добро в него и иска да стане добър човек.

Елена чува, в който е майката на древните вампири. Бони и Аби успяват да отворят ковчега, че Роуз и Тревър говорят за вампир на име Илайджа, което показва. Очите на Тайлър стават жъл.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Фронка
    Днешните убийства в Мистик Фолс напомнят на Деймън за подобен случай на престъпност един век по-рано.
  2. Той казва на Елена, че не я обича, но тя отвръща, че е просто наранен.
  3. Теофана
    Ребека дава телефона на Илайджа, който казва на Клаус, че има лека и е на път за Мистик Фолс.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.