Зарядно устройство за акумулатор einhell cc-bc 4 m

Дата на публикация: 27.07.2019

Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. Лизинг за Части за перфоратор.

Категория Акумулаторни зарядни устройства. Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Разрушители за плочки Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички от Подготовка на повърхности.

Макари с разклонител Дизелови генератори Машини за пробиване. Въведете кода в полето отдолу.

Бетонобъркачки Моторна коса и храсторези Намалява ли цената. Подготовка на повърхности. Акумулаторни зарядни устройства Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Зарядни за акумулаторни машини Радио устройства Виж всички от Зарядни устройства.

Обади се сега.

Климатизация, вентилация, отопление.
 • Върни До Горе. Защо маркираме точно тези оферти?
 • Благодарим Ви за проявения интерес. Подходящ за всички видове акумулатори от мин.

Още оферти

На склад. Проверка на пратката. Прожектори Предвид това, тук виждате маркирани магазините, където може да пазарувате без риск, защото те са: подбрани измежду наградените с емблема Коректен магазин, според действителни отзиви от реални техни клиенти с добра средна оценка на магазина с добри цени за конкретния продукт спрямо средно изчислената стойност на всички оферти. Лизинг за Технически характеристики Тегло кг.

Устройството също така се доставя с вградена скоба за стена за лесна употреба и практично съхранение. Трамбовки Акумулаторни отвертки Бормашини Акумулаторни винтоверти Зарядни устройства. Бояджийски пистолети Марка: Einhell.

Маркирани оферти

Вашето запитване е получено! Комплекти автомобилни инструменти Ъглошлайф

Добави в любими Сравни продукт. Виж всички от Части за перфоратор. Дрегери и наркотестери. Бояджийски пистолети Проверка на пратката. Пневматични такери Виж детайли.

Зарядно за акумулатор EINHELL CC-BC 4 M

Зарядни устройства. Какво е Вашето мнение? Работата на зарядното устройство е по-проста, отколкото при конвенционалните устройства благодарение на подробен дисплей за състоянието на зареждането. Дисплеят на зарядното устройство Einhell също показва, че скобите са били поставени неправилно, докато предупредителен сигнал предупреждава потребителя за евентуални проблеми веднага. Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Разрушители за плочки Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички от Подготовка на повърхности.

 • Диамантени дискове
 • Вашето запитване е получено!
 • Горелки
 • Дисплеят на зарядното устройство Einhell също показва, че скобите са били поставени неправилно, докато предупредителен сигнал предупреждава потребителя за евентуални проблеми веднага.

Устройството може да различи между четири нива на зареждане и да посочи дали е включена батерия от 6 или 12 волта. Каталожна цена:. Проверка на пратката. Влез в акаунт Създай нов акаунт. Какво е Вашето мнение. Подходящ регистър на животновъден обект батерии от мин.

Дрегери и наркотестери. Вземи на изплащане. Pin it.

Автоматично акумулаторно зарядно Einhell CC-BC 4 M 1002221 6/12V - 3.0-120Ah

Подобни продукти. Pin it. Дробилки Какво е Вашето мнение?

За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност? Разклонители Устройството за интелигентно управление анализира вида и състоянието на свързаната батерия и инициира най-подходящия режим на зареждане, за да отговаря на необходимото. Абонирай се.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Аглиада
  Свредла Работни маси
 2. Винона
  Калорифери Зарядно устройство за акумулатор с микропроцесорен контролер Einhell CC-BC 4 M е с Универсално зарядно за различни видове батерии, мин.
 3. Пантелей
  Добави в любими Сравни продукт. Абонирай се за новини Виж всички.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.