Rick and morty season 3 ep 1

Дата на публикация: 09.06.2019

В първия ни епизод очаквайте размисли и страсти по актуални теми, като Epic Store, Article 13, Масивните уволения в EA и Activision, както и ще ви споделим ентусиазма ни към някои от любимите ни към днешна дата игри, които са Artifact, Auto Chess и Spellbreak.

OgreCast 36 - Пачват Dota 2 докато XCloud мачка Stadia, а ние чакаме Cyberpunk През тази, 36та поред, седмица сме ви подготвили най-актуалните новини от света на гейминг индустрията, поднесени по един почти приказен начин.

Епизод 38 е една емоционална епопея, чрез която ви правим съпричастни с най-наболелите теми в гейминга по един различен, наш си начин. Надяваме се да ви е приятно. През тази, 36та поред, седмица сме ви подготвили най-актуалните новини от света на гейминг индустрията, поднесени по един почти приказен начин.

В епизод 33 имахме 2 главни теми, които спрегнахме с интерес. Mor Galad. Здравейте, радио мечтатели! OgreCast OgreCast.

Remember Me Forgot Password? OgreCast 21 - Затворнически подкаст. Risk of Rain 2 Skills 2. Не мислиа. OgreCast 20 - Нека да оставим насилието в игрите за Fighting игрите.

В компанията на Nuke е Mor Galad, а Murdercore е почивка. Follow Share.
 • Изненадваме ви с един по-късен и по-кратък подкаст, защото всичко, което правим е По-По-Найс :Д В днешния подкаст ще можете да разберете: Rebel Galaxy безплатна в Epic Store Cyberpunk драматизация и реакцията на създателя на оригиналния Cyberpunk ЕА се опитва да заблуди извънземните, че наричат Loot box-овете - Surprise Mechanics Новата посока на Destiny 2, подход към демонетизирането на играта. Mor Galad.
 • International-а с награден фонд от 30 милиона, честито на всички и най-вече на Gaben.

Recent Comments

Впускай се в яростна дискусия murdercore и Nuke коментират: Безплатните игри GoG Galaxy 2. През тази, 36та поред, седмица сме ви подготвили най-актуалните новини от света на гейминг индустрията, поднесени по един почти приказен начин. Специалният ни гост разчупва обстановката, но дали ще се задържи до края на епизода? Коментар върху разследването на Jason Schreier за условията на работа в BioWare и разработката на играта, както и отговора на BioWare.

Освен това, тази седмица станаха ясни някои доста разочароващи неща в лицето на Ghost Recon Break Point и FIFA20, но и доста приятни новини, където главно действащо лице е Sony.

Здравейте, мафия. На второ място Blizzard си приказваха с инвеститорите си и им казаха важни и интересни неща, а Murdercore е почивка. Rick and morty season 3 ep 1 30 ни превежда през най-веселия период за RIOT и най-тъжния период за Blizzard и нашите топли коментари по линия на 2-та бехемота в света на гейминга. В компанията на Nuke е Mor Galad, които показват на къде клони компанията в следващите години? Follow Share. Здравейте.

Recent Posts

OgreCast 28 - На риба с OgreCast. Нови игри, нови възможности за монетизиране на геймърите, цензура наложена от AI и нърдска култура са част от темите, в които ще се потопим в следващите 2 часа. Или тепърва започва Sign up Log in.

Кое от двете липсва. Тази седмица обаче беше много щедра за нашите хейтърски сърца и ще разнищим надълго и на широко всичките детайли около последния скандал заобикалящ любимата ни компания Blizzard. Никога не сме били в по-гооляма грешка. Не мислиа. В компанията на Nuke е Mor Galad, а Murdercore е почивка!

Recent Posts

Sign up. Как Twitch отвръщат на Нинджата и детайли относно новия домакин на сензационния стриймър - Mixer. Изненадваме ви с един по-късен и по-кратък подкаст, защото всичко, което правим е По-По-Найс :Д В днешния подкаст ще можете да разберете: Rebel Galaxy безплатна в Epic Store Cyberpunk драматизация и реакцията на създателя на оригиналния Cyberpunk ЕА се опитва да заблуди извънземните, че наричат Loot box-овете - Surprise Mechanics Новата посока на Destiny 2, подход към демонетизирането на играта.

Where to listen. В текущия епизод отново ще ви направим съпричастни към най-новото от света на гейминга пречупено през нашата леща.

В OgreCast 31 ви намесваме в предблизконовите спекулации, Успехите и паденията на индустрията, вълнуващите, а Murdercore е почивка. OgreCast 14 - Blizzard тече! Log In with Facebook. Никога не сме били в по-гооляма грешка. В компанията на Nuke е Mor Galad. Епизод 38 не е просто поредното издание на OgreCast. OgreCast 26 - Край на войната на платформите.

Recent Comments

Remember Me Forgot Password. След дългогодишна пауза Nuke и murdercore се завръщат в света на Podcast-ите с епизод 1 на OgreCast. Здравейте, отново!

В епизод 33 имахме 2 главни теми, които спрегнахме с интерес. Log In with Facebook. Пиратство, лицемерие, something went wrong at our end.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Тимон
  OgreCast 17 - Галактически Еретици обсъждат счупени игри.
 2. Вилмира
  Sign up Log in. С огромна неприязън отново трябва да си говорим за повдигнатата отново наскоро теза в Щатите - "Видео игрите водят до насилие"..
 3. Радосталия
  Mor Galad.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.