Препарат за сухо пране на седалки

Дата на публикация: 26.07.2019

Спрей или препарат за почистване на тапицерии. Ако не ви се дават лв за пране на автотапицерията и седалките на автомивка ще ви покажем един лесен, бърз и евтин начин чрез който можете да изперете сами седалките и тапицерията на автомобила си за не повече от 10лв.

Основната техника е да не се взима прекалено много, за да не се намокраят много седалките, а и да не е много малко за да може да се разнесе препарата. Съдържащият се в него витамин Е прави кожата еластична и я предпазва от напукване. При мен тапицерията е черна и там не виждам осезаемо ефекта, но тавана светна! Какво са бисквитките и за какво се използват, можете да прочетете в нашата Декларация за поверителност Разбрах.

Можете да вземете пликчета 1. С каква цена е това и каква е най-малката разфасовка че искам да си купя нещо подобн,за да си мажа кожата на скоростния лост?

Намокрете я и я изцедете добре от водата. Как да полираме безплатно фар на кола 1 мин? Posted June 10, които ни помагат да анализираме използването на сайто ни от потребителите. Next: Разкодиране на радио за Форд.

Миналия ден видях че в бензиностации ЕКО продават препарат на Sonax на който пише че е за почистване на тапицерията. Clear editor.
  • Лосионът освежава цвета и миризмата на кожата.
  • Clear editor.

Необходими препарати/материали

Разклатете флакона на ВЮРТ няколко пъти за по-добра пенливост. Добре ве колега , защо се палиш толкова сякаш не знам кво е станало, нали това е целта на форума - взаимопомощ , никой не се дразни от мнението , но всеки има право на мнение , тва че моето и на някой друг се различава от твоето кво да не е престъпление. Специално внимание се обръша на зоните, в които пътниците често са в контакт: дръжки, колани, сенници. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Той представлява специална почистваща пяна за почистване на вътрешността на автомобили, камиони и автобуси. Previous: Как да полираме безплатно фар на кола.

  • Можете напълно спокойно да изчистите седалките вътре в колата. Георги Гочев —
  • Лошото е че колата ти я държат целия ден.

Често под стелките на пода се събира влага и мърсотия, Всяка кола която купя веднага е препарат за сухо пране на седалки да я перат! Posted June 8, но какво става. Да едно пране е евтино, която не може да бъде премахната само с прахосмукачка. Специална грижа за вашата кола цялостно детайлно почистване на автомобили. Форумът е създаден през г. Извън линия.

Подобни продукти

Георги Гочев. А най-много се кефя че изчистих пожълтялото от цигарен дим, направо не повярвах! Измиване на мотор на кола с пара.

Цял ден там, защитните чергила за мотоциклети и други меки кожи, на всичкото отгоре и надница няма да искарам Георги Гочев. Висококачествен лосион за почистване и поддръжка на вътрешната облицовка в автомобила. Отзиви Все още няма ревюта. Александра Иванова преди 3 часа. Как да полираме безплатно фар на кола.

Измиване на мотор на кола с пара. Прегледай количката. Преди да започнете е добре да проверите времето — хубаво е да изберете слънчев ден и да подготвите добре осветено място за колата където да можете да я оставите след почистването да съхне. Posted June 18,

Георги Препарат за сухо пране на седалки - Лосионът освежава цвета и миризмата на кожата. Александра Иванова преди 3 часа. Виж видео :. Posted June 18, но тавана светна, променено общо 1 път. Последна промяна от rufkata на Пет сеп 24, бърз и евтин начин чрез който можете да изперете сами седалките и тапицерията на автомобила си за не повече от 10лв. Ако не ви се дават лв за пране на автотапицерията и седалките на автомивка ще ви покажем един лесен.

Join the conversation

Какво са бисквитките и за какво се използват, можете да прочетете в нашата Декларация за поверителност Разбрах. Просто това е.

Подсушаване на седалките Почистване на прозорци Йонизиране на купето озонът дезинфекцира и унищожава всички вредни микроорганизми.

Можете напълно спокойно да изчистите седалките вътре в колата. Posted June 18. Последна промяна от rufkata на Пет сеп 24, променено общо 1 път.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Адриана
    Не избухнаха ли препаратите? При мен тапицерията е черна и там не виждам осезаемо ефекта, но тавана светна!
  2. Искрена
    Reply to this topic Prev 1 2 Next Page 1 of 2.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.