Catrice prime and fine powder

Дата на публикация: 25.07.2019

Съставки Алуминиев нишестен октинилсукцинат, талк, деодиева EDTA, натриев дехидроцетат, етилов парабен, етилпропабен, пропилпарабен.

Задайте въпрос.

Доставка из ЕС! Нейната текстура е лека, чувствам, че не прилагам нищо на лицето си, но просто поставя моята козметика и кожа, контролира маслото. Козметика за крака. Алуминиев нишестен октинилсукцинат, талк, деодиева EDTA, натриев дехидроцетат, етилов парабен, етилпропабен, пропилпарабен. Баня и сауна.

Добавете съобщение? Изкуствени нокти. Грижа за очи? Мекият и прозрачен прах осигурява дълъг матов ефект без да изсушава кожата ви. Той също така помага за контролиране на маслото.

Офертите за продукта

Серуми и флуиди за коса. Catrice Prime и Fine Translucent Loose Powder е насипен прах, който се използва за прилагане след последния процес на грим. Повече информация може да намерите в раздела Политика за поверителност. Copyright Продукти от същата серия. Серуми и еликсири.

Дъждовно е в продължение на почти седмица в града, така че последно дълго, влага и много високи температури, след като завърших грима. Прилагам праха с четка леко по лицето ми, надявам се момичетата да се грижат добре за себе си. Грижа за ръцете, catrice prime and fine powder. Catrice Prime и Fine Translucent Loose Powder е насипен прах, който се използва за прилагане след последния процес на грим. Компактната пудра Catrice Prime And Fine Mattifying Powder има матиращо действие и е водоустойчи.

Той помага да настроите козметиката си като фундамент колатер. Лакове за нокти.

Професионалистите на Catrice Prime и фин прозрачен груб прах

Гелове за нокти. Специални средства. Описание Catrice Prime And Fine Mattifying Powder Дори и най-детайлно изпипаният грим няма да изглежда добре, ако Т-зоната на лицето ви започне да блести от омазняване.

Съставки Алуминиев нишестен октинилсукцинат, талк, деодиева EDTA, натриев дехидроцетат, етилов парабен, етилпропабен, пропилпарабен.

Натурална и органична козметика? Цена: THB. Баня и сауна. Формулата е обогатена с витамини А и Е и защитни филтри, които се catrice prime and fine powder за състоянието на епидермиса и го предпазват от отрицателните ефекти на ултравиолетовото лъчение. Грижа за устната кухина. Благодарение на своята прозрачност, свързан с продукта, когато се нанася върху грима.

Можете да напишете коментар или да зададете въпрос Тук можете да напишете коментар или да зададете въпрос.

About me :)

Днес ще ви прегледам елемент от любимата ми марка "Catrice". Нейната текстура е лека, чувствам, че не прилагам нищо на лицето си, но просто поставя моята козметика и кожа, контролира маслото. Специални средства. Продукти за бръснене. Медицинска козметика.

Продукти от същата серия. Такса за доставка от 2. Аромати за дома. Нашият уебсайт използва бисквитки за предоставяне на услуги на най-високо ниво. Copyright Други клиенти избират също. Грижа за коса.

Описание Catrice Prime And Fine Mattifying Powder

Комплекти Професионална. Добавете съобщение. Доставка из ЕС!

Комплекти Професионална. Меката и копринена текстура се разпределя лесно и създава усещане за безтегловен воал. Козметика за крака.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Деспот
    Доставка из ЕС! Ако искате да опитате с помощта на полупрозрачен прах, това би било най-добрият избор за вас.
  2. Любомила
    Безплатна доставка при поръчка над

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.