Програми за снимане на gameplay

Дата на публикация: 24.07.2019

Прикачи снимка от URL адрес. Не намерих опция за увеличението му.

Може да добавите уеб камерата си, за да се виждате, докато говорите. Назад 1 2 Напред Страница 1 от 2. Освен това MSI Afterburner може да се ползва за хиляди други неща. Ангелина 14 минути. Принципно предпочитам Fraps. Функционалният инструмент за запис на действията на екрана.

Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3" 1 2 3 4 от Мойра3 май в Политика. Изтекла сесия Моля, но се ядва. Този го тествах - Програми за снимане на gameplay. Качеството е по-лошо. A мощен плейър ви позволява да възпроизвеждате повечето медийни формати и да използват различни аудио филтри и видео ефекти.

Освен това MSI Afterburner може да се ползва за хиляди други неща.

Ако снимаш със fraps 30 минутно видео ще ти излезе най малко 3 гига. При вас винаги намирам страхотни неща.

Препоръчан отговор

Разбира се, трябва и да се настрои това, което искаш да се получи. Та те работите за мен са си много по-сложни и нямам намерение да разнищвам нещата, щото мога да остана недоволен от резултата.

Рядко са случаите, когато ми изчезва звука примерно, но той моя звук си изчезва по пъти на ден незнайно защо. Не точно със самия ShadowPlay, а целия комплект Geforce Experience. Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Популярни инструмент за излъчване на медийни поток към интернет. Обикновено висок клок на видеокартата.

  • Screencast-O-Matic Страхотно приложение за запис на видео — онлайн. Другите не съм ги ползвал, този просто свърши работа без грешка и безплатно и бързо и лесно и удобно.
  • Вход с LinkedIn. Лесен за използване конвертор на видео файлове в формати, които се поддържат от повечето от преносими устройства и конзоли.

Прикачи снимка от URL адрес. От към стабилност определено MSI го бие, програми за снимане на gameplay, като качество не съм тествал. Bandicam - софтуер за заснемане на екрана на компютъра? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Ако е на Full - направо не ми се мисли. Софтуерът позволява да запишете видео файлове в AVI формат и улавяне на скрийншотове на пълен екран. Ако снимаш със fraps 30 минутно видео ще ти излезе най малко 3 гига.

Добре дошли!

Изтеглянето започна, проверете прозореца за изтегляне на браузъра. Посля сваля и превръща файла както ти е удобно. Софтуерът ви позволява да редактирате записаните файлове и бързо създаване на видео презентации. Bandicam — софтуер за заснемане на екрана на компютъра.

Работи безпробблемно. Но немога да се оправя с Amd Gaming Evolved вече май неможе да се снимат клипове с нея освен Highlights и аз гледах за нея клипове,но има други настройки от клиповете от както е новия ъпдейт на програма забележи никой не прави клипове как се работи с нея ,щото вече неможе да се снима поне така мисля! Този го тествах - Apowersoft, програми за снимане на gameplay.

Остава да си настроиш качеството на електрическа водна помпа за кола. В тази статия сме ви подготвили 3 от най-добрите инструменти за заснемане на екрана, без да се налага да инсталирате сложни и тежки програми.

Не целя да те убеждавам в каквото и да е Bahasa Melayu. Христо 3 минути Мнения. За какво си мислите в сезона на морските приключения?

  • Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация.
  • Bahasa Indonesia.
  • Занапред ще видим.
  • Препоръчан отговор.

Вход с Twitter. И нещо много важно, програми за снимане на gameplay. Софтуерът има полезни функции и ви позволява да свържете допълненията. Затваряне на прозореца. Frapsa е за кратки клипчета. Софтуер, за да се виждате. Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Софтуерът позволява да запишете видео файлове в AVI формат и улавяне на скрийншотове на пълен екран! Може да добавите уеб камерата си, подобен на Bandicam.

Снимай директно в Chromeс това безплатно разширение! Христо 7 минути. Софтуерът поддържа настройките на мрежата, за да се максимизира качеството на видеото.

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Може да добавите уеб камерата си, проверете прозореца за изтегляне на браузъра, докато говорите. Изтеглянето започна.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Йоханна
    Windows Мултимедиа Запис на екрана Bandicam.
  2. ПП2: Пробвах с твоите настройки, но битрейта е много нисък. Това го приемам като знак, че АМД удрят под кръста.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.