Уред за опушване на месо мнения

Дата на публикация: 24.07.2019

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. Намери или сподели решението на проблема си! Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 22 Готварски рецепти.

Нагрявате дъното на даден съд в който са тези трици и те започват да тлеят или палите самите трици и после задушавате огъня? Препоръчани теми. На Чената пушилнята е доста популярна в Русия, има доста клипчета в тубата, има и едни малко по-модерни, същата конструкция,но по-луксозно изпълнение, но са към лв и са с малък капацитет Въобще не съм запознат с подробностите,а това което чета по въпроса тук-там си противоречи.

Гошо беше показал един хладилник с котлон, такова си бях направил преди доста години, ползвах един котлон с открит реотан, но дебел, като реотан за фурна,но късо парче и се нагрява до червено и има терморегулатор ,а самия реотан е в нещо като купа

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Парчетата месо-сланина трябва да са тънки, нито че ще бъдат непрекъснати, опушва и сварява,а като са дълги,увеличава се капацитета на пушилнята,а накрая си ги нарязваш на каквато искаш дължи. Опитах се да кача снимки на такива. В зависимост от вида месо и наличието на мазнина соленето е различно.

Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл. Идеята е месото да престои в опушена среда определено време Георги Иванов.
  • Общи условия.
  • Декларирам, че имам навършени 14 години. Руснаците пушат с елша трудно се намира, но е много ароматна масово с пушат с бреза и дъбов чипс никога с иглолистно.

(Машина за опушване на риба и месо 80 × 28 × 39 см)

Регистрирайте се. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Георги Иванов. Свинско осолявам поне дни,докато белите и постни меса-заек, пиле, може и за ч. Активация на акаунт.

  • След опушването се сварява , като средно времето е около 15 мин, но пак трябва да се пробва, при по-тънки парчета времето е по-малко и обратно, някои не варят сланината, аз я предпочитам леко да е заварена, по-крехка ми е..
  • Ето и генераторите. Общи условия.

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, pm.

Всички Текуща тема. Идеята е месото да престои в опушена среда определено време. Публикувано на: Пет Дек 11.

412 мнения в "Опушване на месо и риба."

Коста, колегите ще ти обяснят по-подробно но, в общи линии при показаната от Георги с тръбата дървата си горят нормално, но при другите пилките тлеят, не трабва да има огън. Аранжиране на маса - тема 7 Готварски рецепти. Дъбова и орехова дървесина не е проблем да си отделям

Парчетата месо-сланина трябва да са тънки, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, опушва и сварява,а като са дълги,увеличава се капацитета на пушилнята,а накрая си ги нарязваш на каквато искаш дължина, pm. Страница 2 от 2. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго, уред за опушване на месо мнения.

Публикувано на: Пет Дек 11. БГ Емануела черешката на тортата си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и ус.

Форма за търсене

Активация на акаунт. Откажи Изпрати. Започнете да пишете

  • При другите пушилни,където пилките се слагат на дъното на съда в който се опушва се нагрява дъното и пилките тлеят..
  • Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.
  • Това е осигурено.
  • Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл.

В зависимост от вида месо и наличието на мазнина соленето е различно. Това е осигурено. Откажи Потвърди. Всички Текуща тема, уред за опушване на месо мнения. След опушването се сваряванякои не варят. При другите пушилни,където пилките се слагат на дъното на съда в който се опушва се нагрява дъното и пилките тлеят.

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта.

Подобни продукти

След опушването се сварява , като средно времето е около 15 мин, но пак трябва да се пробва, при по-тънки парчета времето е по-малко и обратно, някои не варят сланината, аз я предпочитам леко да е заварена, по-крехка ми е.. Публикувано на: Пет Дек 11, pm. За свинско и заешко е по-добре студено опушване,макар,че при топлото пак става и не се нуждае от варене,но си е жарене, което пак е добър вариант, въпрос на вкус и желание..

Георги Иванов. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ето и генераторите. Пушилнята, може да бъде в няколко варианта, пак в зависимост от вида месо и желания продукт..

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.