Регулатор на обороти на асинхронен двигател цена

Дата на публикация: 24.07.2019

По темата: Най лесно, евтино и безобидно става с това. Ша пиче. Като реалните обороти са малко под теоретичните защото има плъзгане..

Edited December 26, by комбито. Това ти позволява при липса на трифазно захранване в обекта да се ползват трифазни електродвигатели. Форумът е създаден през г. Това пак си е трудно начинание де. Edited December 26, by mitsubishi galant. Може да преизчислиш редуктора. Както ти казах понеже е шнек не можеш да спестиш от това да ползваш по-леката крива на стартиране и работа но пък ако го поръчаш без режим спирачка ще спестиш нещо.

Edited December 27, by grizzly. За звезда-триъгълник превключване ще трябва да отваря кутията на мотора за да извади и началата и краищата на намотките след което нови кабели. Това е регулатор за постояннотоков мотор. Ще ти пусна снимка от миналата седмица на един на който са му излезли транзисторите да видят кой ги кара. И пак кондензатори.

Има разлика в буквите на платката за пост. Търс платма.
  • Има разлика в буквите на платката за пост.
  • Share this post Link to post Share on other sites. Цената на честотния регулатор е основно в силовите елементи то есть транзисторите а те и за 20 и за 50Hz са едни и същи и се оразмеряват по мощността на товара.

Не е казал че иска да спести. Ще засека колко са нормалните обороти и тези, които ни устройват. Грее имам предвид. Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта. Друго предимство е че при малките мощности изхода е 3-фазен но входа може да е 1-фазен. С регулатор, първо ми каза скъпо решение, но пък няма да имаш загуби и регулатора си черпи точно колкото му е необходимо.

Що не минеш на нов редуктор, или двигател. За редуктора е ясно. Ще засека колко са нормалните обороти и тези, които ни устройват. Не е задължително да пестя ток, регулатор на обороти на асинхронен двигател цена, за да видя има ли възможност и колко лесно би се получило, то есть потреблението или поне така аз си го обяснявам впоред моите бегли познания по ел.

Твоя е доста голям и не знам какво ще се случи.

Приложение

Сложна работа! Нямам представа какво представлява като устройство подобно нещо Забравих да напиша, че имат редуктори.

Публикувано: Вто фев 27, Забравих да напиша. Не си прав. Става въпрос за винтов шнек. Не се променя честотата с кондензатори.

Join the conversation

Колегата ти е постнал и линк,но вероятно не си го видял още. Recommended Posts. Не съм казал само с резистори.

Цената на честотния регулатор е основно в силовите елементи то есть транзисторите а те и за 20 и за 50Hz са едни и същи и се оразмеряват по мощността на товара. Ако искаш 20 херца не знам дали може да се регулира В момента пак не съм на нужното място за линк. Пък и зависи какво регулиране искаш - плавно или на две скорости, какви са им цените, но са на транспортните ленти и там нещата са ок. Регулатор на обороти на асинхронен двигател цена не знам какво точно представлява регулатора и дали няма да е възможно и доста по-евтино да се направи нещо като честотно стъпало със фиксирана честота.

Ако искаш 20 херца не знам дали audi a6 28 quattro c4 да се регулира до толкова ниска честота с обикновен двигател. Имам и ъглови редуктори като вторият.

Sofia@sitel-omron.com

Цената за kW е в порядъка на лева. Схема на регулатор на обороти на асинхронен електромотор. Може да преизчислиш редуктора. Не си написал дали е асинхронен или четков.

Какво се задвижва с този мотор - транспортна лента, ескалатор. Другия вариант е механично, с редуктор или шайби. Дайте да помислим в такъв случай по въпросът за фиксирана честота и как може да се направи подобно устройство.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.