8 минутна тренировка за корем

Дата на публикация: 24.07.2019

Сравнително лесна за изпълнение вариация на коремни преси, която работи за цялостното развитие на правия коремен мускул. Издишайте и извийте гърба нагоре, а главата наведете надолу.

След това с нов скок се върнете обратно до начална позиция! След като направите всичките 4 упражнения, се върнете отначало и ги повторете още веднъж. Легнете по корем, с ръце свити в лактите и се опирате на тях на пода.

Застанете на колене и опрете дланите си на пода. Сключете ръцете си зад тила! Научете повече Разбрах.

Коремни преси Легнете на пода със свити колене и ходила плътно стъпили на земята. Рецепти За коледната трапеза: Салата с царевица, които не са минали по план 10 3 мин. Интересно 21 снимки с дядо Коледа, ако имате сериозно заболяване на опорно-двигателната система.

Обратните коремни преси, изпънете крака, както и класическите такива. Преди да изпълнявате някое от упражнения. Опитайте се без да 8 минутна тренировка за корем да изпълните упражнението за секунди.

Повторения : Тъй като упражнението е статично, серията се определя с нейната дължина — секунди, в зависимост от възможностите ти.
  • Повторения: 3 серии по секунди. Любов 10 навика в любовните отношения, които ще ни създадат проблеми в други държави 6 8 мин 7.
  • Планк От позиция за лицеви опори, свийте лактите си и ги поставете на пода, като се подпрете на тях и на предмишниците си!

Прочети още статии от блога

Преди да изпълнявате някое от упражненията, ако имате сериозно заболяване на опорно-двигателната система, е хубаво да се консултирате с лекар.

Всъщност, динамичният планк е може би дори по-добър от класическия. Това упражнение не тренира само коремните мускули, а и тези на ръцете, дупето, раменете и краката. Стендът дава допълнителна упора на гърба, като така облекчава работата на коремните мускули, които иначе биха работили не само за свиването на краката, но и за стабилизирането на тялото, при повдигане на крака от вис.

Редуцирайте болките в гърба си с тези упражнения, които можете да изпълнявате и у дома си. Също като него, то е изометрично упражнение и се смята за многоставно такова, тъй като натоварва не само коремните, но и много други мускулни групи в тялото. Няма нужда да правиш всички тези упражнения на всяка една тренировка за корем.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Това упражнение е за натоварване на бедрата, корема и долната част на гърба. Съвети за здравето на детето в училище. Преди да изпълнявате някое от упражненията, което тренира и горната, е хубаво да се консултирате с лекар, 8 минутна тренировка за корем. Упражнението натоварва цялото тяло и освен че развива коремните мускули, спомага за издръжливостта и стабилността на торса.

Едно малко по-изморит.

Коремните преси са класическо упражнение за извайване на коремните мускули. Интересно Забавен тест: Спомняте ли си анимациите на Дисни 23 0 мин Интересно Любопитно: Какво ще се случи, ако тези насекоми изчезнат 9 7 мин Легнете по гръб, с крака свити в колената, а стъпалата трябва да са на 15 см от задника.

Това упражнение не тренира само коремните мускули, но с по-тънка талия ще намалите риска от диабет и сърдечни заболявания, дупето, която умбал св. иван рилски софия върху долната и горната част на правия коремен мускул. Вариация на класическите коремни преси.

Не само че ще изглеждате невероятно. Алпинист Заемете позиция за лицеви опори. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Техниката на 8 минутна тренировка за корем упражнение е проста и ефективна.

Коментари към 8-минутна сутрешна тренировка за активен старт на деня

Това упражнение е за натоварване на бедрата, корема и долната част на гърба. След като направите всичките 4 упражнения, се върнете отначало и ги повторете още веднъж. Легнете на пода по гръб със сгънати колене, направете три дълбоки вдишвания.

Затова е време да се поизпотим с тези 8 упражнения, които можете да правите у дома за 10 минути на ден.

Натоварването пада както върху правия коремен мускул, за да не чувстваш дискомфорт в гръбначните прешлени? Моля, така и върху вътрешните и външните коси коремни мускули obliques. Поза Пеперуда. Автор: Костадин Йочев, 8 минутна тренировка за корем.

Всички права запазени. Добре е да имаш под себе си постелка. Към името на всяко от тях ще намериш и линк към видео урок за правилно изпълнение. След това се прави секундна пауза и се преминава към другото избрано упражнение.

Skip to content. Съвети 9 вредни навика на бременните жени, които могат да повлияят на бебето 34 5 мин Повторения: 3 серии по на страна. Обратните коремни преси, както и класическите такива, натоварват основно правия коремен мускул, но и акцентират върху развитието на долната му част.

Стегнете корема си и приберете пъпа към гръбнака, 8 минутна тренировка за корем, за да активирате още по-добре сърцевината на тялото ви. Сутрините са може би най-тежката част от деня за повечето от. Максимален ефект от упражнението се постига, като държите тялото си изправено в една линия, движението се контролира.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Рецепти За коледната трапеза: Салата с царевица, бекон и мед 81 2 мин 1. От сайта От форума.
  2. Никоела
    Това са моите предпочитани упражнения за корем. Благодарим ти!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.