Информационни технологии 7 клас уроци

Дата на публикация: 24.07.2019

Първи урок: Описание и технически параметри на компютърна система. Четвърти раздел Звукова и видеоинформация. Първи раздел.

Ефективно търсене на информация в интернет. Средства и методи за защита на информация. Авторски права. Ефекти при смяна на слайд Деветнадесети урок: Вмъкване на обекти в презентация. Средства и методи за защита на информация.

Информационни технологии 7. Двадесети и първи урок: Упражнение. Приложни програми. Чертане на фигури. Помощни материали: VenezuelaPosters.

Упражнение върху работа с формуляри.

Копиране на диаграма. Вмъкване и форматиране на графични изображения. Средства за комуникация в реално време.

ЗА УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ

Помощен материал: InternetStat. Решаване на проблеми с практически или теоретичен характер чрез дигитални технологии. Втори раздел Интернет. Решаване на проблеми и безопасност. Помощен материал: ImagesMenu.

Организация на данните. Подбор и използване на съвременни технологични средства за дигитално сътрудничество. Искаш ли да подредим уроците точно както в твоя учебник по информационни технологии за 7. Зареждане и информационни технологии 7 клас уроци на текстов документ. Сортиране по един критерий. Формат на представяне на данните. Деветнадесети урок: Вмъкване на обекти в презентация.

Първи раздел Обработка на информацията и комуникация. Търсене и получаване на помощна информация. Четвърти урок: Компютърни вируси. Среди и средства за споделена съвместна работа.

Десети урок: Диаграми в електронна таблица. Планиране на дейностите и реализация на проекта. Двадесети и втори урок: История на Интернет. Носители на информация и файлови формати.

Създаване и съхраняване на кратка презентация, информационни технологии 7 клас уроци, съдържаща текст и изображения. Формат на представяне на данните. Първи раздел Компютърна система и защита на данните в нея.

Работа с графични изображения. Шести раздел Работа по проект. Начална страница.

Принципи на действие на съвременните мобилни устройства. Проектиране на статичен уеб сайт. Функции с критерий. Операционни системи за мобилни устройства. Обработка на таблични данни. Средства за комуникация в реално време. Търсене и замяна на данни. Сортиране по повече от един критерий. Пети раздел.

Прехвърляне на данни между няколко текстови документа. Създаване на видео клип, съдържащ графична и звукова информация. Създаване на структура, визуален дизайн и навигационна система на сайт. Функции с таблични данни.

Избери своя учебник по информационни технологии за Премахни избрания учебник и използвай подредбата на уроците в Уча? Четвърти раздел Звукова и видеоинформация. Основни технически параметри на компонентите на компютърната система.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Леонида
    Шестнадесети урок: Упражнение. Инструменти за промяна на графично изображение: ориентация, контраст, разделителна способност.
  2. Невян
    Функции с таблични данни.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.