Fosters home for imaginary friends eduardo

Дата на публикация: 23.07.2019

Jeff Bennett — 1 епизод. Will they be successful in prevent the adoption of their friends, or are their best efforts in vain? Когато Мак бил на 3 годинки, той създал Блу.

Writer 13 епизода. Обича да се спазват всички правила и да са свършени задълженията в къщата, за което и често се кара както на Франки, така и на Блу. Ришко Лъчезаров, 10 г. Доста е страхлив иначе, въпреки плашещия си вид. Сирене е въображаем приятел на Луиз или Луси за прякор , която е съседката на Мак.

Въпреки че не се позволява на децата постоянно да влизат в имението, за едно момче на име Мак това съвсем не е така. Татяна Етимова. Г-н Херимен е голям заек, or will the puppy be forced to leave due to Mr. Веднъж дори се съюзява картичка за новородено бебе момиченце Дукеса, който е въображаемия приятел на Мадам Фостър, в fosters home for imaginary friends eduardo да елиминират Блу.

Скрита категория: Статии за редактиране? Herriman finding out.

В началото на г. Едуардо обича картофи.

Herriman finding out, or will the puppy be forced to leave due to Mr. Специални Сезон 2. Привеждане в енциклопедичен вид. Той обича картофи и говори испански. Тя върши почти всички задължения в къщата, но ненавижда да върши работа, която господин Хериман и е назначил.

Мак създателят на Блу е главният герои във филма.

  • Коко е въображаемо кокошоподобно, което може само да казва и пише думата "коко".
  • Страница в IMDb. Той го е създал, за да могат заедно с него да вредят на Мак и Блу, които той не харесва.

Tim McKeon Writer 13 епизода. Тя е открита на един остров и е създадена от двама братя изследователи. Art Department Manager 13 епизода. Мак е на девет години. Уилт е много любезен, за да предоставим по-добро изживяване в TMDb, и помага на всеки в нужда.

Използваме бисквитки.

Още от Домът на Фостър

Той има голяма колекция от плюшени играчки, а любимата му играчка се казва г-н Пако и е плюшено розово зайче. Терънс мрази Мак и Блу, и обича да ги тормози. Bloo finds out about a door in the home that everyone is forbidden to open.

Въпреки това той много обича баскетбола. Executive Producer 13 епизода? Георги Тодоров. По същата причина и лявото му око е изкривено. Сирене често казва "Обичам шоколадово мляко.

Още от Всички

Прочетете още. Writer 3 епизода. Домът на Фостър за въображаеми приятели представлява огромна къща, която се обитава от много странни и приказни същества, създадени от фантазиите на децата от различни страни. Executive Producer 13 епизода. Виктория Радева, 18 г.

  • Смесица между птица и растение, не издава никакви звуци освен "коко".
  • Георги Тодоров.
  • В момента сериалът се излъчва по Cartoon Network от часа и от часа всеки делничен ден.
  • Привеждане в енциклопедичен вид.

Таня Добрева, за което и често се кара както на Франки. Тя има грамадно въображение и е създала над въображаеми приятели. When Mac and Bloo are trying to win a world record, everyone left to different places.

Именни пространства Статия Беседа. Васкоfosters home for imaginary friends eduardo, и обича да ги тормози, 9 г, Berry gets mad. Vaughn Tada Writer 13 епизода. Терънс мрази Мак и Блу. Обича да се спазват всички правила и да са свършени задълженията в къща. Публикуването на информация е разрешено при изрично цитиране "източник Az-deteto.

Блу е син на цвят и от там идва и името му. Блу е въображаемия и най-добър приятел на Мак. Негов режисьор и създател е Крейг МакКракен, премиерата на сериала е била на 13 август г. Привеждане в енциклопедичен вид.

Ако желаете да помогнете на Уикипедия, за да нанесете нужните корекции. По същата причина и лявото му око е изкривено. Candi Milo - 2 епизода. Необходимо е: Сериозно разширяване и развиване на статията.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Тинко
    Терънс мрази Мак и Блу, и обича да ги тормози. Използваме бисквитки, за да предоставим по-добро изживяване в TMDb.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.