Ориз с яйце на фурна

Дата на публикация: 09.06.2019

Спокойна вечер! Особено ме впечатлява описанието , напомня ми на македонската ми баба която използваше тази терминология!

Когато имате вече готов ориз и водата да се е изпарила, така че да не е полутечна манджата, а да е полутвърда, чукнете яйцата отгоре. Начин на приготвяне:. Ако е замразен и на пюре, тогава най-вероятно е с дръжките, а може да има вътре смлени и всякакви треволяци, което не е приятно. Спанакът на листа е по-хубав, защото виждаш какво си слагаш в яденето. Как се приготвя спанака вижте тук. Оризът трябва да е почти напълно готов. За съжаление не запомних точно името на ястието, и така не можах да открия рецептата в сайта на предаването му Бон Апетит , за да дам линк към нея.

Нови рецепти:. Интернет страница. Страхотна е, чесън и лук Next Post Ползи от чесън. Записах рецептата и още същият ден я приготвих. Ако е замразен и на пюре, а може да има вътре смлени и всякакви треволяци, особено като е изстинала. Това определено е едно леко ястие подходящо за пролетно-летният сезон.

Спанак с ориз на фурна с яйце, може и лапад by administrator. Рохко запечено яйце накрая за уау-ефект. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. С хляб е по-вкусно, да ни извиняват онези, които не ядат хляб по една или друга причина, но това са фактите. Направих го, но все още не сме го опитали.

Записах рецептата и още същият ден я приготвих. Особено ме впечатлява описаниетонапомня ми на македонската ми баба която използваше тази терминология. Лападът се чисти по-лесно. Слагате солта, червения и черния п. Докато се пече пригответе гарнитурата и нарежете свежият зелен лук на кръгчета.

Начин на приготвяне

Натрошете двата зеленчукови булльона и ги добавете към ориза. Със солта внимавайте, съобразете се с това колко е солено сиренето ви. Forgotten Password? Винена яхния с кюфтенца

Home Диетична кухня. Опитайте го и вие. Отдавна търсех тази рецепта когато спанака не е като манджа. Бъркате докато се размекнат листата и оризчето леко да набъбне, а може и да е почти готово. Коментиране Leave a Reply Отказ?

Post navigation

Записах рецептата и още същият ден я приготвих. Log In. Ще изпробвам скоро!

Със солта внимавайте, съобразете се с това колко е солено сиренето ви. Всяко парче от запеканката се наръсва с червен пипер и се сервира със лука и спаначната гарнитура. Загрявате в тенджерка олио на дъното и добавяте нарязания на кубчета от около 1 куб.

Особено ме впечатлява описаниетовчера получих една чудесна блог-награда. Марийче, напомня ми ориз с яйце на фурна македонската ми баба която използваше тази терминология! Интернет страница. Как се приготвя спанака вижте тук. Спанак с ориз на фурна с яйце, може и лапад by administrator.

Категории в Други

Измива се в води, след което се залива с водата мл. Натрошете двата зеленчукови булльона и ги добавете към ориза. Когато имате вече готов ориз и водата да се е изпарила, така че да не е полутечна манджата, а да е полутвърда, чукнете яйцата отгоре.

С помоща на супена лъжица в ориза се правят 4 кратерчета! Да ви е сладко. Задължително се сервира с кисело мляко. Не се хабете със замразени истории, освен ако нямате друг избор.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Дердидас
    Загрявате в тенджерка олио на дъното и добавяте нарязания на кубчета от около 1 куб.
  2. Сибила
    Retrieve your password Please enter your username or email address to reset your password. Share on Facebook Share on Twitter.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.