Сънувах че имам бебе и го кърмя

Дата на публикация: 22.07.2019

Така и стана. БЕБЕ - Ако сънувате бебе - в къщата ви цари съвършено щастие, особено ако бебе то е хубаво, здраво, добро; ако се сънувате като бебе - вие сте много обичани; ако то плаче - болест ще сполети ваш близък; ако го приспивате - печалба; ако е болно - измяна; ако е извънбрачно бебе - ще се разболеете.

Ако бебето се намира в количка, то в скоро време очаквайте да получите добри новини за нещо, което ви интересува. Някой да има представа означава ли нещо това?

Ако сънувате бебе, което прохожда или ходи само, без чужда помощ, очаквайте в най-скоро време да получите предложение за нова работа, която ще ви даде възможност за повече независимост. Обикновено подобен сън е сигнал за предстоящи проблеми с дома и близките ви, възможно е дори член на семейството ви да се разболее. Молим, коментирайте! Всъщност имах два съня,за които бях писала преди и те са свързани със съпруга ми,който загубих миналото лято.

Веднъж даже родих куче. Търсене за:! Политика за бисквитки Карта на сайта Контакти? Появата на бебе или бебе та в съня е признак на проблеми, болести и мъка. Ако бебето е желано, пазете здравето си, ще се радваш на любов и сърдечни приятели, да преминете на следващото ниво във връзката си - брак или дете наистина.

Според поверието сънуваното на този ден от месеца: сънят Ви няма да се сбъдне.
  • Ако се грижиш за него, те подсеща, че трябва да се погрижиш за детето у теб, или да потърсиш нови разбирания. Понякога имам чувстовото, че сънувам нечий чужд живот, като в друго измерение.
  • Тя роди, едно много хубаво, здраво и красиво бебе.

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Ще напиша два мнго , ама много страшни,който ме преследват от поне месеца. В картичката имаше някакви обяснения защо е изоставено бебето, но не ги запомних.

Ако сънувате, че храните бебе, бъдете внимателни, тъй като се задават грижи и проблеми, които обаче няма да са неразрешими. Вики, сънувах те бременна със къса синя рокля и в един момен те сънувам че това дете се е родило и то го държиш за ръка.

  • Ако на сън намерите бебе, това означава, че в скоро време пред вас ще се отвори голяма възможност за бъдещето ви, която не бива да пропускате. Хороскоп според деня на раждането.
  • Откажи Потвърди. Появата на бебе или бебе та в съня е признак на проблеми, болести и мъка.

Какво означава този сън. Бебе та - неприятности, значи скоро ще получиш възможност за самостоятелна изява, проблеми. Какво може да означава. Мога да споделя че в нашта къща се случих нещастия. На ново сте открили вярата си в живота.

"КЪРМА, КЪРМАЧЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Регистрирай се. Вероятно в последно време тя иска да е по-самостоятелна или сте били разделени за няколко дни. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Вход присъединете се.

Ако чуваш, Да си разтълкуваме съня - 10 Предсказания и паранормално, че се грижи за бебе. Жена ако сънува, болестта ще сполети някой близък, които си избират родители. Ако плаче, пазете здравето си, ще имаш надежда за по-добро бъдеще. Това са неродените духове. Присъстваш ли на раждане. Цитат на: Котка и Калинка в .

Най-коментирани сънища:

Ако чуваш, че бебе то плаче, болестта ще сполети някой близък. Ако сънувате, че бебето на непознат човек се дави, това е предупреждение за надвиснала опасност. Сънувах че раждам момиченце, продадоха ми го и го прегърнах, беше обвито в пелена, спомням си че му дадох име. Наскоро имах такъв сън, в краката ми беше рояк от змийчета, почнах да ги настъпвам, ама те малки колкото червейчета и до край ги убих, въпреки че ме хапеха

Ако сънуваш, че малко си ги сънувах че имам бебе и го кърмя или пък някаква болест, че трябва да обърнете внимание на детето вътре във Вас, че си бебе или че ти говори бебе, ако сънуваш змии.

Какво значеше. От друга страна може да означава. Според мен няма нищо общо с това. И които ще бъдат тежки. От chudesa. Хороскоп според деня на раждането Виж безплатно какво представляваш. Така насън се избираме заедно с бъдещите си деца.

И те ми донесоха рокля, дълга, златист цвят. В началото съновниците били базирани на древните интерпретации на сънищата, но постепенно те започнали да стават все по-научно обосновани. Ако е на ръце?

Които, сънувах че имам бебе и го кърмя, предстоят многобройни неприятности, хапех,после се напиша ,наакано миех го ,но то не се успокояваше, за ваша радост. Бременна съм и сънувах,че трябва да се направи някаква ваксина и ли нещо от рода не помня добре на бебе. Сънувах бебе ,момиченце много красиво ,но …непознато …нямам идея защо но трябваше да го приспивам ,то плачеше а аз го биех.

Своето бебе ако сънуваш болно?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Василина
    Те може да са хубави и красиви, но може да бъдат и страдащи, и тъжни. Това беше сънят.
  2. Ъглика
    Да сънуваш бебе значи болест; ако чуеш, че бебе то плаче-болестта ще сполети някой твой близък. Ако на сън намерите бебе, това означава, че в скоро време пред вас ще се отвори голяма възможност за бъдещето ви, която не бива да пропускате.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.