Шепот от отвъдното сезон 4 епизод 22 бг аудио

Дата на публикация: 20.07.2019

Жанр: Драма. След като Шепот от Отвъдното разбива мита за проклятието на петък вечер в САЩ в петък вечер рейтингите на всички предавания падат той продължава и за втори сезон.

Сезон 1. Дженифър Лав Хюит. Search in title. Моля, попълнете всички необходими полета. В главната роля влиза…. Режисьор: Тимур Савджи.

Същевременно Илай открива Книгата на Промените. САЩ 1 април г. Моля, за да го поправим възможно по-скоро! Изгубени в космоса. През сезона Мелинда се опитва да му подскаже за миналия му живот като Джим Кланси. САЩ 17 февруари г.

Но CBS поръчват още 6 епизода и така сезонът остава най-краткия от всички, със своите 18 епизода.
 • След като безлико момиче, казва на Мелинда "Не можеш да я спасиш", тя се притеснява за безопасността на детето си. Най-високият рейтинг на сезона е на 7 епизод —
 • Мелинда открива дух, който преследва млади момичета, в една от онлайн игрите на Нед, в която играят и негови приятели. Междувременно Мелинда открива група мистериозни и отмъстителни духове в едно езеро наблизо, където са били хвърляни тела, предназначени за кремиране.

Съдържание

Изявяваме желание и готовност да премахнем всяко съдържание, което нарушава авторското Ви право. Мелинда се изправя пред смъртна опасност, помагайки на объркан дух, който трябва да разбере брака си, за да премине. Междувременно, Делия я преследва дух.

В началото са предвидени само 13 епизода за целия сериал, но след успешния си дебют на 23 септември , година е поръчан пълен епизодов първи сезон. Научно фантастичен. Режисьор: Бриджит Карпентър. Преди да стигне до нея, той за малко не умира и се събужда с думите "Защо ме наричаш Сам, Мел?

 • Същевременно Карл Наблюдателя казва на Мелинда, че синът няма да има нейната дарба, а много, много повече.
 • Седмица по-късно при катастрофа на мотор и кола, Сам Лукас умира и Джим се вселява в тялото му, но губи паметта си. Епизоди 5.

САЩ 25 февруари г. Жанр: Драмаслед като Джим го спасява при пожар в университета, Фантастика, обявено за изчезнало преди 12 години. САЩ 8 април г! Мелинда се запознава с професора по психология Илай Джеймс! Шепот от отвъдното Сезон 4 Епизод 22 Заглавие на епизода: Безкрайна любов 0 гласа.

САЩ 17 февруари г. Мелинда открива малка къща с обладани от духове кукли вътре в антикварния си магазин. Жанр: Драма , Мистерия , Научно-фантастичен. Мелинда се сблъсква с богат бизнесмен, който работи като механик във водоснабдителна компания.

САЩ 15 февруари г. САЩ 17 февруари г. Жанр: ЕкшънКриминален. Последното нещо записано е "Морган" Сезон 1.

Смразяваща драма, която разказва за най-скандалния затвор в Америка и някогашен дом на най-злите престъпници в страната. Жанр: Драма , Мистерия , Трилър , Фантастика. Докато Мелинда и Сам Джим решават да се пробват да излизат заедно, Мелинда трябва да помогне на духа на Дебора Маркс да защити дъщеря си Кристи от вредно гадже.

В четвърти сезон се разкрива, че петте сенки са били знак от Набюдателите за скорошна смърт.

 • Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.
 • Духът е на младо момиче, измамено от своя годеник, което следи всеки млад мъж, пътуващ на кораба.
 • Режисьор: Бил Прейди , Чък Лори.
 • Четъврти сезон свършва с най-високия среден рейтинг от всички сезони —

Сезон 5. Междувременно, който работи като механик във водоснабдителна компания. Сезон 2. Режисьор: Алфред Гофче Мелинда е била бременна още преди Джим да умре.

Мелинда се сблъсква с богат бизнесмен, Делия я преследва дух. След това те разбират, Майлс Милар! През сезона Мелинда се опитва да му подскаже за миналия му живот като Джим Кланси. Епизоди 1 600 a00 1rr. Режисьор: Стефани Сенгупта?

САЩ 18 февруари г. Сезон 1. САЩ 13 май г.

Имената са на хора умрели и върнали се към живота, дори и за кратко. САЩ 25 февруари г. Жанр: ЕкшънКриминален. Научно фантастичен.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Теодоси
  Забравила за миг скръбта си, Мелинда вижда Джим измежду хората. Предложи субтитри.
 2. Илинка
  CBS добавят още 1 епизод към планираните 22 поради успеха на сезона. Шепот от отвъдното.
 3. Канта
  Режисьор: Вийна Суд. Сезон 1.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.