Как да си направим наргиле без тютюн

Дата на публикация: 19.07.2019

И това го има в клиповете. Другия вариант е да си натъпкал тютюна много, да няма място между частите му и да не може да мине въздух. Как се приготвя и пали наргиле.

Ако сложите лед, вкуса става по-лек и при повече пушек. Като алтернатива или допълнение, може под наргилето да се постави по-широк метален поднос, за да не бъде изгорена повърхността под наргилето, ако падне въглен.

Как се приготвя и пали наргиле. Обикновено ми стигат по опаковки въглени за този тютюн. Ще видя дали ще намеря такива.

Дори да е за много кратко, восъкът попива във въглена и започва страшно да пуши. Благодаря на Боби за информацията. За мен пръста вода над долната част на металната тръба са достатъчни. В противен случай при дърпане през един от маркучите, ще влиза през другите марку. Обикновено плодов. Тютюнът трябва да е сочен.

  • И това е най-често се приготвя в домашни условия. Освен това е добре да си вземеш четки за почистване и да почистиш основната тръба, както и стъклената част.
  • Cookies This site uses cookies: Find out more.

344 коментара

Сложете тютюн в чашката, като не го притискате много. Иначе съдържанието на катрани и др. Сигурно като се разгазира ще остане само сладка вода. Редовите пушачи на цигари често се оплакват, че наргилето им е слабо, не го усещат. За повечето се ползват препарати за чистене на плочки.

Здравейте,аз си взех наргиле от Дубай :D. Интернет страница. Утре ще си направя едно! Сподели Google Facebook Twitter. Имам голям мерак да си купя една таква джаджа и ако има някой, в регион на Габрово-Търново ще съм мн благодарен, са най-големите лентяи. В интерес на ис.

Съдържание

Проблемът е, че трябва малко да се стопли преди да се използва. Едната е да си сложил много вода. Трябва да ги посетя пак скоро.

Приятно пушене. Вземи си и ми пиши като го пробваш. Аз като го пуша пъти и после го чистя, но го бях направили супер. Боби. Беше просто прекрасен - най-обикновенна ябълка, водата е яко синя или жълта.

Как се прави:

Когато наргилето има повече от един маркуч, то трябва задължително да е оборудвано с клапани. Зависи от големината на главата на наргилето и колко бързо ти гори тютюна. Ще трябва да започна да изпробвам и снимам тютюна, който виждам в магазините тук.

Въпрос на вкус. Горелката ви служи по-лесно, по-бързо запалване на въглените. Димът слиза по тръбата до течността в стъкленицата. Малко са с неправилна форма и е ад докато се плодов чийзкейк с желатин Не позволявайте пепел от изгорелия въглен да влезе през дупките на фолиото и да попадне при тютюна.

Тъпа история. Сега като се сетя - в арабските заведения тук слагат два от онези големите квадратни въглени и после махат единия?

Аз от скоро ги ползвам и са доста добри последния път двама човека и полувина с едно блокче, което се чупи на 3, искарахме над 2 часа. Patoku лесно можете да намерите във всеки магазин за бонбони, но ако си или мед не е на ръка, опитайте се да се направи проста захарен сироп чрез смесване на захар и топла вода в съотношение 1: 1. Като запаля леко с запалката и той започва сам да изгаря и пука нещо като бенгалски огън.

Аз ги сменям на 6 месеца като се замърсят. Напалм ли! Абе ти не знаеш ли припинателните знаци. Аз използвам същия формат.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.