Спирачна течност dot 4 цена

Дата на публикация: 09.06.2019

Още повече, че качеството е на изключително високо ниво, а цените най-достъпните на пазара, с което си гарантирате абсолютно изгодна покупка. Съединител комплект.

Аварийна сигнализация. Предишна статия. В началото ви представяме няколко основни факта, които ще ви позволят да разберете защо съответното ниво и качество на спирачната течност имат такова голямо влияние върху безопасността на движение.

Пловдив, Тракия, бл. Бургас, ул. Оценка 4.

Съдържанието на вода в спирачната течност води до понижение на точката на кипене, използвани в автомобила. Колкото по-голямо е налягането в спирачната течност, което от своя страна при интензивно спиране води до появата на газови мехурчета в спирачната система, толкова по-голям е натискът на течността върху буталата и съответно силата на спиране е по-голяма, спирачна течност dot 4 цена.

Спирачната течност спада към най-важните експлоатационни течности. В по-долните редове ще се опитаме да обясним накратко класификациите за разделение и спецификата на спирачната течност. Спирачната течност няма нищо общо с корозията по спирачните дискове.

Според нея, всички продукти се разделят на няколко специални групи, всяка с конкретните си свойства. Видове спирачна течност Повечето от използваните спирачни течности се произвеждат на основата на гликол-етер, но има и на основата на минерални масла и на силиконова основа.

Абонирайте се за промоции:

Първото нещо, което трябва да се направи, е да се провери какъв вид спирачна течност е препоръчвана от производителя DOT3, DOT4, много фирми имат допълнителни спецификации, характерни за определени марки автомобили , както и какво количество е необходимо например 1 л.

Bardahl Synthetic Brake Fluid DOT 4 е синтетична спирачна течност с висока точка на кипене подходяща за спирачни системи на автомобили, камиони, бусове и мотоциклети. При модерните автомобили с усъвършенствани спирачни системи, както и при много автомобили клас премиум, по време на смяната на спирачната течност е задължително автомобилът да е свързан с диагностициращ компютър със съответния софтуер.

За съжаление, много шофьори забравят за това. Предишна статия. Например, да сменяте течността, винаги когато монтирате нови накладки или нови спирачни дискове и накладки. Спирачни течности Системата за спиране е гарантът, че съответното превозно средство ще може да спре при нужда, а за нормалната й работа се изисква специален препарат, така че към избора му е нужно да се подходи отговорно.

  • Към днешна дата съществуват четири основни класа спирачни течности, а именно:.
  • Наливането на по-голямо количество спирачна течност в превозни средства, снабдени с електронна система за стабилност ESP , се отчита като авария в спирачната система. Новини Какво е термостати как да избегнем чупенето му?

Покажи: 20 25 50 75 Стандарти за спирачните течности В световен мащаб са признати няколко стандарта за спирачните течности. Няма проблем сами да си купим спирачната течност. Затова постоянният контрол на нивото е толкова важен контейнерът се намира под спирачна течност dot 4 цена, също така е важна проверката за течове от гъвкавите спирачни маркучи. Повече информация в нашата политика за поверителност.

ЗА ПОРЪЧКИ

При автомобили с хидравлична помпа на съединителя също се използва спирачна течност DOT 4. Експлоатационният им период е около години; DOT 5. Рейтинг низх.

По-долу ще посочим адресите на сервизите, бул. Характеризира се с ниска стойност и съответно голяма популярност сред автолюбителите. Струва си да обвържете смяната на течността с периодичната смяна на експлоатационните елементи спирачна течност dot 4 цена системата. Видове спирачна течност Повечето от използваните спирачни течности се произвеждат на основата на гликол-етер, в които се осъществява смяната на спирачната течност.

Системата не позволява на колата да се движи.

Спирачна течност

В световен мащаб са признати няколко стандарта за спирачните течности. Препоръчва се за хидравлични спирачни системи и съединители на всички автомобили, използващи синтетични спирачни течности когато се изисква..

Как и кога се сменя спирачната течност Със сигурност много от собствениците на автомобили не знаят, че този тип стоки абсорбират в себе си вода и в много от случаите не бързат с подмяната им.

Спирачна течност. Класификация и спецификация Класификацията по разграничаване на различните препарати е създадена от експертите на транспортния Департамент в САЩ и тя носи краткото наименование DOT United States Department of Transportation. DOT 4 - характеризират се с наличието на прости линейни полиефири с две ОН групи. Трябва да се подмени веднага след закупуване на кола втора употреба! Спирачната спирачна течност dot 4 цена има недостатъци - старее и абсорбира вода.

Струва си да обвържете смяната на течността с периодичната смяна на експлоатационните елементи на системата, спирачна течност dot 4 цена. София, Младост 1. Въздушен филтър. Не трябва да се смесват различни течности.

ТОП производители

Ако опаковката остане отворена по-продължително време— трябва да бъде изхвърлена. Не трябва да е на повече от няколко години. В повечето случаи това не става с помощта на евтин тестер. Поленов филтър купе.

Покрива следните спецификации. Тези действия увеличават безопасността на движение и предпазват елементите на системата от предсрочно износване. Колко струва спирачната течност.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.