Многофункционален уред за готвене philips hd4749/70

Дата на публикация: 19.07.2019

Всъщност, когато отидеш да го купуваш, още на кутията ще видиш изредени всичките му "екстри". Гаранция Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно.

Показване на всички характеристики Показване на по-малко характеристики. Така ли е!? Гаранция Гаранционния срок на стоките е упоменат за всеки продукт по отделно. Активация на акаунт. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Оправдани ли са парите за мултикукър? С изключение на корейските.

Nevena Virolan - Ентусиаст. Препоръчани теми. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, съх! Затвори Поръчай. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати?

Вижте всички предимства.

Технически данни

Всъщност, когато отидеш да го купуваш, още на кутията ще видиш изредени всичките му "екстри". Активация на акаунт. Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е! Абонирайте се за нашия бюлетин. Кукър: рецепти и програми - Тема 2 Готварски рецепти. Аз винаги се оглеждам каква информация дават в руските сайтове. Информация за правата на лицата по защита на личните данни.

Регистрирайте се. Mунчо - Потребител Mунчо. Показване на всички характеристики Показване на по-малко характеристики. Кукър: рецепти и програми - Тема 2 Готварски рецепти.

За повече информация относно времето за доставка, многофункционален уред за готвене philips hd4749/70, моля свържете се с нас на посочените телефони.

Съд с дръжки и керамично покритие за лесна употреба и почистване Съд с дръжки и керамично покритие за лесна употреба и почистване?

Подобни продукти

Прочетете бележката за поверителност за повече информация. Джемма - Пристрастен Джемма. Многофункционален уред за готвене. Лесният за програмиране часов таймер за предварителни настройки гарантира, че ястията за готови навреме.

Аз винаги се оглеждам каква информация дават в руските сайтове. Срок на кредита 3 6 9 12 15 18 24 30 36 месеца Лизингова фирма Цена лв.

MyRecipe запазва персонализирани програми за лесно повторение MyRecipe запазва персонализирани програми за лесно повторение. Удобно заключване за деца, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, с което в хотели в село минерални бани е безопасно Удобно заключване за деца, многофункционален уред за готвене philips hd4749/70.

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и ус.

Възползвайте се от това си право във Ваш интерес е! Показване на всички характеристики Показване на по-малко характеристики. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. За продукти от Бяла Техника като: Перални, Печки, Хладилници, Фризери също и Масажни столове - доставката се извършва до входа на сградата. Общи условия.

Получете поддръжка за този продукт Отидете на Обслужване на клиенти. Откажи Изпрати. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас. Функция за 3D подгряване, навременни и сигурни, която осигурява равномерно загряване на ястията Функция за 3D подгряване.

Всички Текуща група. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гаран. Затвори Поръчай.

Хладилници и фризери

Активация на акаунт. Кукър: рецепти и програми - Тема 2 Готварски рецепти. Вие още ли вярвате,че има уреди, произведени не в Китай? БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Съд с керамично покритие с външни дръжки и подвижен вътрешен капак за допълнително удобство. Имате право на 15 мин. Mунчо - Потребител Mунчо.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вовка
    Покажи всичкиотзиви Покажи по-малкоотзиви.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.