Пластмасови кошчета за разделно събиране на отпадъци

Дата на публикация: 18.07.2019

Събиране от търговските обекти Чрез подписване на договори се договарят условията за събиране на отпадъци от опаковкии от търговски вериги, отделни търговски обекти, бензиностанции на територията на общините, с които има сключени договори.

Те са включени в график за извозване, който е различен от този на контейнерите, разположени в жилищните райони.

Честотата на извозване на разделно събраните отпадъци от опаковки зависи от годишната норма на натрупване, договаря се със съответната община за населените места, така че да осигури нормално извозване на събраните отпадъци от опаковки и да не позволява натрупването и замърсяването на пространствата около контейнерите.

Вместимост: 40 литра Размери: 50 х 30 х 45 см. Пластмасов кош с педал 80л за разделно събиране. Произведени са от полиетилен с висока плътност HDPE.

Сортиращи инсталации Екопак България е изградила 15 собствени сортиращи инсталации и ползва под наем със сключени договори с други 4.

Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни. Пластмасов контейнер 85 литра. Специална онлайн отстъпка Спести 40,20 лв. Пластмасов кош с педал 80л за разделно събиране. Хигиеничен, с много приложения.

Събиране от хотели, ресторанти и кафенета - ХОРЕКА Същността на този метод се състои в събирането на генерираните отпадъци от опаковки от хотели, ресторанти и кафенета със съдействието на общинските администрации.
  • Кош за разделно събиране.
  • Спести 40,20 лв. Кош за разделно събиране.

Органайзери за чекмеджета

Ние използваме бисквитки, за да подобрим навигацията, представянето и функционалността на нашия уебсайт. Произведени са от полиетилен с висока плътност HDPE. На избрани адреси се поставят зелени контейнери, в които се изхвърлят отпадъците от стъклени опаковки. За децата За общини Услуги за членове. Изработени от първичен материал — гарантиран и сертифициран, устойчиви на ултравиолетови и инфрачервени лъчи и издържат на екстремни температури.

  • Изградените линии за механично сортиране отговарят на всички законови и технически изискванията и са разпределени на географски принцип, с оглед обхващане на всички изградени системи за разделно събиране. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.
  • Хигиеничен, удобен, с много приложения. Повече информация относно обработването на личните Ви данни можете да намерите в Поликата за личните данни.

Кош 70 литра за разделно събиране. За подобряване качеството на предлаганата услуга и контрола върху обслужващите фирми е внедрена GPS система. През г. Здравей, гост Количка 0 бр. На избрани адреси се поставят зелени контейнери, подходящ за разделно събиране? Лепящи стикери за кошчета за разделно събиране на отпадъци. Многофункционална система за разделно събиране на отпадъци в офиса и дома, както и в училищни и хотелски стаи; лесно приспособим за персоналните нужди, пластмасови кошчета за разделно събиране на отпадъци.

Пластмасов кош с педал и колела, в които се изхвърлят отпадъците от стъклени опаковки.

Консултация, доставка и монтаж !

Кош за разделно събиране 50 литра. Цена: 7. Вариант с 2 разделителя и 3 малки капака на снимката. Затвори София бул.

За подобряване качеството на предлаганата услуга и контрола върху обслужващите фирми е внедрена GPS система. За целта обслужващите камиони се снабдени с устройства, позволяващи наблюдение в реално време от Екопак България и съответните общини на движението по маршрут.

Кош за външно ползване с пепелник? Пластмасов кош с педал 80л за разделно събиране. Кош за отпадъци и боклук обем: литра материал: полиетилен HDPE.

Всички продукти

Пластмасов кош с педал 80л за разделно събиране. Спести 20,76 лв. Обем - 80л.

Пластмасов сакодържател за разделно събиране. Събиране от хотели, работи с 47 подизпълнителя, ресторанти и кафенета - ХОРЕКА Същността на този метод се състои в събирането на генерираните отпадъци от опаковки от хотели.

Специална онлайн отстъпка. Наличие на рамка за захващане на чувал Размери - 38 х 50 х 80 Цвят по избор - бял. Специална онлайн отстъпка Спести 40,20 лв.

Обем - 80л. За тец 2 свободни работни места на дейностите си.

ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН САПУН И ШАМПОАН

Многофункционална система за разделно събиране на отпадъци в офиса и дома, както и в училищни и хотелски стаи; лесно приспособим за персоналните нужди. Контейнер литра тип Бобър. Кош за разделно събиране. Цена: 7.

Сакодържател за боклук троен с капак възможност за сгъване Размери:. За подобряване качеството на предлаганата услуга и контрола върху обслужващите фирми е внедрена GPS система. Цена: Изработени от първичен материал - гарантиран и сертифициран, устойчиви на ултравиолетови и инфрачервени лъчи и издържат на екстремни температури.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Затвори Безплатен телефон за въпроси и сигнали на граждани за разделно събиране на отпадъци.
  2. Лазура
    Цена:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.