Boi s cigani video

Дата на публикация: 18.07.2019

Независимо българин,турчин или циганин си идиота си е идиот. Коментиран от 81 , До коментар 57 от " странно ": Да, така станаха нещата

Голям герой Аз данъци в тази държава няма да плащам. Важно е за нас, за да продължим да Ви информираме безпристрастно. До коментар 29 от " Оппа ": То тия направиха разправията, а наивника се върза! Защо размътвате още водата? Отново аз съм против насилието, но има хора за, които морала не съществува и те могат да ви нападнат точно за това, че сте слаби.

Като са тарикати и трябва да решават с бой, то така е много лесно да хванеш някой беззащитен човек и да го спукваш от бой! Като ще има бой, защо бият 3-ма един човек, поне годишен, вижте картинка за оцветяване том и джери как прави boi s cigani video само. Аз от този клип виждам стадо посерковци. Клипа е стар. И циганина пак хитрее.

И какво се оказа накрая, boi s cigani video. Бил ходел като мутра,как да ходи пред трима агресивни цигани които го обиждат и му посягат да го удрят.

Каквато и да е причината, нищо не оправдава циганите.

Българите седят отстрани абсолютно безучастни, докато циганите се подкрепят един друг. Не бъркай гримираните цигански проститутки с българки.

Не го съдете човека със сивия анцуг. Не мога да си обясня как има толкова българи които защитават цигани, а почти няма цигани които да защитават българи За съжаление човек ида пише и да коментира трябва който чете да има достатъчно качествена сустанция в междоушието, а такава не се стимулира от управляващите умишлео защото им е изгодно.

  • Дали баща му и майка му като видят клипа ще го потупат по рамото с думите ,,Браво на тати и на мама бияча?
  • Всичко е на ред,момчето си тренира всеки ден а този е тренера.

Като чета коментарите по горе,значи и този командос си го е търсил и за това са го били. Продължете след изключване на приставката. Аман от порьчкови статии в защита на мьрзеливите цигани. Грозно, страшно и зловещо. Всичко тръгва от тези грешки на природата!!.

Двама мъже бият беззащитен човек от ромски произход и го карат да прави лицеви опори

Към останалите: който казва, че не става така, да знаете, че става! До коментар 19 от " Batushka ": Така е, в тоя случай бългатчето с разперените ръце където се мисли за боец си го търсеше! До коментар 20 от " Циганин ": Циганина е не образован със брадви и колове излиза,Рома е нещо друго уж съвременност.

Дай си паспорта на сирийците,само те може да му се радват. После влизат вътре и двама си говорят нещо, като видимо говори на висок тон, нито показва нещо противоречиво. Нито видеото е ново, пасивно гледаха от начало до край сбиването.

До коментар 11 от " зулус ": Охранителни камери не излъчват звук,а само картина. Има закон. И въпреки всичко винаги ще, boi s cigani video.

Внимателен преглед на 8-минутния запис оставя противоречиви впечатления

Ако се бият един по един мисля че тигъра ще ги смаже, а тия п-ки отстрани дето гледат какво да кажем за тях!! До коментар 75 от " Sky-blue ": Хихихи размазвал нашия, виждаме как размазвате ти и себеподобните ти, стоите и зяпате как трима цигани бият един българин, ако ти беше в тая ситуация на видеото щехме да ти видим кафявите гащи.

Като чета коментарите по горе,значи и този командос си го е търсил и за това са го били.

  • Не харесвам циганите,но това не е правилно!
  • Е как иначе да успее,нормално еееее.
  • Не бъркай гримираните цигански проститутки с българки.
  • Защо само изроди се раждат в тая страна?

До коментар от " Кажи кой ": Казвай дата и час,и да тръгваме да ги изселиме тия. Сега този видео материал ще послужи да ги вкарат в панделата. В едно предаванезащото неостана кой: : : : Коментиран от По този начин виждаме че едните нямат разлика от другите ,то си е до човек, така съм против и срещу тях да има произвол макар че почти винаги има причина да удариш някое манго!!.

И никой не ги пита що се видят социално слаби, що не се осигуряват, на Миролюба Бенатова видях,как boi s cigani video циганчета скандират "българите на сапун,българите на сапун", най-типичен пример от тях е Сорос. Иначе както съм против сиганските произволи, че не е бил прав човека. Бог да пази България, boi s cigani video. Най. Търсете информация за генерала и после кажете.

Влезли са в частна собственост и щом им казват да напуснат значи тръгват към изхода без да мислят. Те влизати той им се лепва на разправия, гоя реябва да бъдеизгонен от работаако има проблем това е работа на СОТ и МВР не на продавача комплексар. Ако ти си от страхливите и калпавите Българи, на видеото ясно се видя, че имаше един смел и решителен Българин за разлика от такива като страхливците на видеото и тебе вероятно. Е удобрявам това.

Е нема такава държава, че няма смисъл да ги търсим, беше казал някой. МВР и boi s cigani video доказа. До коментар от " Роси ": Щом правиш нещо за което не си назначен сам си носиш одговорност!!.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вивиан
    Аз живея с Българин и имам детенце от него

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.