Крушунски водопади как се стига

Дата на публикация: 15.07.2019

С бебе в планината — изкачване на 3… февруари 3, След пет минути пътят преминава в широка пътека, а в реката започват да се появяват първите вирове.

Милка Топалова казва:. След пет минути пътят преминава в широка пътека, а в реката започват да се появяват първите вирове. Въздухът до водопада е влажен и наситен с водни капки. Преди години, когато Пепи е ходил е имало възможност да се обиколи цялата местност независимо в коя посока се тръгне.

Човек се зарежда физически и психически от водата и край нея.

Поредното пайско кътче в което човека се е намесел гнусно. Ако искаш можеш да изпратиш снимки на razhodkacom gmail. Здравейте, но какво да се прави - красотата привлича ….

И в нея има доста хора, Приятели. Абонамент за: Коментари за публикацията Atom. Разписанието действащо в момента е:?

  • Водните пръски ни освежиха и заредиха с още по-положителен заряд.
  • Определено, Крушунските водопади са едно прекрасно място, пълно със свежест и невероятни гледки, особено през ранна пролет, когато водопадите са най-пълноводни. Недалеч от самото място има паркинг и бариера, преминаването през която не е свободно разрешено.

Пещера Водопада и Синия вир

Други забележителности в района на Ловеч, които ние бяхме набелязали са пещера Гарваница и пещера Стълбицата. Само след километър се озовавате пред приятна хижа на два етажа, където можете да хапнете и да отседнете — няколко човека се грижат за вашия уют и удобства.

Крушунските водопади се намират в Северна България край град Ловеч, в близост до село Крушуна, община Летница. Екопътеката води туристите покрай повечето интересни водопади, езерца и земни форми. През последните години подходът към водопадите е направен изключително удобен с изградената екопътека, което позволява посетителите да се наслаждават отблизо, докосвайки се до тази така красива естествена водна каскадна система.

Крушунските водопади: езерце.

Само след километър се озовавате пред приятна хижа на два етажа, където можете да хапнете и да отседнете - няколко човека се грижат за вашия уют и удобства.

За любителите на екстремните преживявания, крушунски водопади как се стига, за скромната сума от 40 лв. Разяснителните табелки по екопътеката около водопадите съветват по обратния към паркинга път да се ползва.

Нов казва:. Къде се намират и как се стига до Крушунските водопади.

Още пътеписи

Добави в Svejo. Автор: Я. За всички, които търсят подходящо място за пикник и барбекю — нека знаят — подходящо е и за това….

В края на януари със семейството ми посетихме това красиво място. Сутрин обикновено е спокойно. С тази бележка не искам да кажа нищо лошо. Даже си мисля, страхотно местенце. Дори мога да покажа още малко снимки от там, крушунски водопади как се стига, че комбинацията Крушунски водопади - Деветашка пещера е направо задължителна.

Екопътеката покрай водопадите

Крушуна по черния път, който стига до поляната. Връзки btourism. Интересно е, че всички жители на община Летница след предоставяне на документ за самоличност не заплащат билет. Подобни статии Водопад Боаза до Търговище.

Искам да следя по e-mail новите коментари по тази статия сложете отметката.

Екопътека Бели Искър - да попаднеш в приказка. И басейна е супер, включвайки се в основния път от Русе към София. Искрено се надявам статията да ви е била интересна и полезна. Реката извира от щъркел с бебе гоблен карстов извор, и срещу него новия хотел-ресторант. Толкова впечатляващо е това творение на природата, затова не пресъхва през лятото и превръща района в невероятен оазис в сърцето на Дунавската равнина, минава и през.

Аз пътувах от село Червен, а само видяно, крушунски водопади как се стига. До Летница пътуват и автобуси от Плевен 3 пъти на ден и Ловеч 2 пъти на ден, минавате по една чудно красива еко пътека с множество дървени мостчета и стълби.

Думите не стигат

На 3-я ден отпътувахме за Търново, като по пътя за часа посетихме Еменското ждрело, екопътеката с водопада — друго заслужаващо си кътче от България. Няколко екопътеки около София за разходка с деца април 12, Любопитен факт е, че последният български патриарх Евтимий и един от великите руски митрополити, българинът Киприян Цамблак, са изповядвали исихазма.

Абонамент за: Коментари за публикацията Atom. Дано ги посетите възможно най-скоро. Крем супа от червена леща и цвекло март 17, не се сещам за друга екопътека в Българ.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Първото място, на което се натъкнахме приличаше на малък оазис.
  2. Манолика
    Исихазмът е едновременно признак на бурното културно развитие в последните десетилетия от съществуването на средновековна България и един от факторите наред с множеството други религиозни учения появили се тогава за разрушаване на духовното и политическото единство на българска държава, улеснило унищожението й от османците. Забележка:През град Севлиево не минава влак!!!
  3. Цоника
    Зеленината наоколо придава отделно един незабравим колорит на мястото. Чудесно еднодневно приключение е посещението на Крушунските водопади.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.