Черно бяла любов епизод 13 бг суб

Дата на публикация: 15.07.2019

Благодаря ви! Благодаря много,мили момичета! Благодаря ви.

Затова той помогна на Назлъ, когато и каза да оня апарат, че не го е имало в линейката, то въпреки всичко Назлю не го направи. Лили и Ели,хиляди благодарности! By continuing to browse, you consent to our use of cookies. Болестта на сестра му определя и отношението към Али. Violeta Asenova. Изглежда много интересен. Надявам се Ипек да е жива е здрава, хубав образ създадоха за това момиче От фрага си личеше, че Синан и баща му ще вербуват Оуз и Селим, дано не се поддадат!

Switch to English регистрация. Лили и Гали и Нели и В,безкрайни благодарности. Благодаря много за фрага. Отдавна очаквах как Миран, образно казано ще "набие канчето на Реян",дойде му вповече на момчето Благодаря на екипа.

Ехааа благодаря. Гледайте внимателно - всяко изречен.

You can read our Cookie Policy here.
 • Записи сообщества 2
 • Това още повече ме развълнува, дано има повече серии.

Публикувайте коментар

Харема на Халитко е като разбунен кошер. Днес един от турските ми любимци има РД и Успех и на добър час на сериала, а ние като фенове да ги гледаме и подкрепяме,да изживяваме с тях Забранената ябълка 60 еп.

Благодаря за превода,момичета! Закостенял мъж и жена - гражданка на света. Доктор Чудо 13 Бг.

 • Чудесен Ибо,слънчева Демет! Мерием - еп.
 • Весели зимни празници!. Изглежда много интересен.

Чудесен сценарий изигран невероятно Срещата на баба и внук е просълзяваща С Белиз също не се разбра ,кое точно и защо ги раздели ,но пък идва и нов доктор и може би там ще е отговорът. Благодаря за поредния преведен епизод. Браво на сценаристите, че успяват толкова серии да продължават да ни поддържат интереса.

Весели празници. Разтърсващ финал,драмата на Али,драмата на Ферман,драмата на сестрата му .

Любими сериали с превод ®

Весели зимни празници!. Благодаря за превода. Aneliya Stoyneva.

Все записи Записи сообщества Поиск Отмена. Reni Raykova. Кой е ангел небесен. Страхотна музика - в синхрон с възпитанието на главните герои. Той си призна за тези неща пред Белиз, а днес - отново, но каквото и да стане той ще избе.

With just two easy steps...

Ендер и Йълдъз невероятно добра комбинация , уникални манипулаторки, чак им се чудя, защо изчакаха чак в трети сезон да ги съберат! Много силен момент след побоя.

Бъдете благословени!.

 • Хубава неделя!.
 • Братко мой 2 - трей с Бурак Йозчивит и Мурат Боз.
 • Ендер и Йълдъз невероятно добра комбинация , уникални манипулаторки, чак им се чудя, защо изчакаха чак в трети сезон да ги съберат!
 • Хубавото е ,че Ферман реши да промени отношението си към него и да започне да го смята,като равен с останалите от екипа ,защото той няма нищо общо със заболяването на сестра му.

Много силна роля на Ейлюл-ината и Tzena Milcheva. Церебралната парализа не е ли ограничена подвижност на ръцете и ставите.

Благодаря за удоволствието! Хайде Мери вече ще изплюе камъчето а Октай пак лошотий ще прави и кой ще пострада Саваш ама и на лошотията ще се види краят Благодаря Рени И да видим комисарката ще прости ли на братчето Е накрая ще изгрее слънце. Тази прегръдка Miglena Mehmed.

Secure Redirect

Росица Радева. Той да не е дал обет за въздържание като се е влюбил в Ейлюл? Страхотни сте! Благодаря за превода,момичета!

Диди Тодорова ответила Ivan. Ренко, мерсаж за превода открадвам си по някоя минута в "почивния"ден да дзакна тук там ИИИ направи си падам с коментарите. Антоанета Генова.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Бенка
  Това още повече ме развълнува, дано има повече серии. Павлина Русева.
 2. Ромео
  Всяка серия ни изненадва със случаи при които медицината помага и на такива,при които все още не

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.