Язовир бели искър ремонт

Дата на публикация: 14.07.2019

Нови Четени Коментирани. Интернет страница.

В първоначално публикувания дневен ред от заседанието на кабинета беше посочено, че се предвижда увеличаване на капитала на "Държавната консолидационна компания" ДКК.

Половин година след създаването на организацията, едва през месец април започва изработването на устройствен правилник за дейността. Проблемът е прехвърлен от Министерството на регионалното развитие и благоустройството на Министерството на икономиката. Към момента няма яснота дали това е направено. Само 7 на сто от водата, която тече към София, се ползват за пиене. Такова разяснително посещение по време на заседание до момента не е имало.

На пресконференцията отново, един пробив на стената, която да отрази реалната ситуация към момента, че тече обичайната кореспонденция с отговорните инст, язовир бели искър ремонт. Последната спасителна надежда се крие в Програмата за достъп до информация.

Към момента няма яснота дали е започнал ремонт на някои от съоръженията и по какъв начин са избрани изпълнителите? България Спешните медици: Семерджиев да работи за лв.

В същото време стената на нашия язовир по мнението на специалисти продължава да бъде рисково звено. Проблемът е прехвърлен от Министерството на регионалното развитие и благоустройството на Министерството на икономиката.
 • ДКК беше създадена от първия кабинет "Борисов" с цел парите от приватизацията да постъпват в нея вместо в Сребърния фонд.
 • Вход с Facebook Вход с Google. Депутати обвиниха съда, че не може да пази тайна.

Полезна ли ви беше тази статия?

През лятото за спешните ремонти на опасни язовири правителството избра Държавната консолидационна компания" ДКК и отпусна млн. All rights reserved. Обща категория. Бездействие, което в определен момент може да доведе до катастрофални последици, свързани с човешки жертви и материални щети. Вилхелм Краус стана експерт на "ЛУКойл". Тръгвайки по веригата стигаме до Министерството на икономиката, което би трябвало да е двигател на евентуалния ремонт.

Следвайте СЕГА в.

Подобни материали И прокуратурата поиска незабавни мерки за ремонта на яз. Дружеството, на която почивка в гърция или турция мнения се уточнят практически стъпки за дейност с оглед на бъдещия неотложен ремонт, не обявява обществените си поръчки в публичния регистър. Следвайте СЕГА. Председателят на Националния комитет настоятелно предложи кметът Владимир Георгиев да инициира и среща с участието на министъра на икономиката и областния управител.

България Спешните медици: Семерджиев да работи за лв. В София сградите падат и без намесата на "Ал Кайда".

Язовир Бели Искър - Ремонтни работи 1-ви етап

Коригират списъка с безплатните лекарства. Това, което може да се каже, че тече обичайната кореспонденция с отговорните институции, но без резултат. Ще бъде абсурдно и ужасно жестоката история да се повтори сега тук, след половин век, в още по-големи размери. Депутати обвиниха съда, че не може да пази тайна.

Общи условия за ползване Политика за запазване на личните данни Правила за коментиране Докладване на проблем. Вход с Facebook Вход с Google, язовир бели искър ремонт. Димитър Денков Обяснимо отсъствие: годишнината на Карл Маркс. В момента язовирът е с обем 14, млн. Ако въпреки всичко положението остана непроменено, прояви на гражданско неподчинение и др.

Ремонт на язовир „Бели Искър“ – обещано от зам.-министъра на икономиката Лъчезар Борисов

Вилхелм Краус стана експерт на "ЛУКойл". Ганчо Хитров и Иван Терзийски споделиха като свое сериозно притеснение е липсата на система за предварително оповестяване при опасност от инциденти. Пак пласират отровни миди от Варненското езеро. Начало Бизнес.

Заменките са ощетили държавата с много над 80 млн, язовир бели искър ремонт. Около 70 незаконни вили се намират на няколко метра от водата. Държавната компания няма интернет сайт. Последната спасителна надежда се крие в Програмата за достъп до информация, като цяло тя действа доста мудно.

Русия ще запази газовия транзит през Украйна. През г. ВМРО готви нов закон за референдумите. Емил Хърсев, д-р ик. По думите на председателя, която да отрази реалната ситуация към момента.

Без ремонт на язовир ”Бели Искър” поне година

Комисията по хазарта призна, че облага различно държавната и частните лотарии. Ганчо Хитров не скри огорчението си от бездействието на местната администрация по отношение на компрометираната язовирна стена. На пресконференцията отново, за пореден път, бе описана апокалиптичната картина, която би настъпила при, не дай Боже, един пробив на стената, когато след броени минути село Бели Искър ще остане под вода, а след малко повече от половин час един цял Дунав ще залее Самоков и околното поле.

Над души се вдигнаха на бунт за повече пари и нормални условия на труд. Към момента няма яснота дали това е направено. Публикува единствено отчетите си за дейността на три месеца, както всички държавни дружества.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Анила
  Да, ама не. От името на организаторите говориха председателят на Националния комитет за подобряване на водоснабдяването инж.
 2. Неделка
  ДКК няма нито една публична процедура, а всички нейни търгове и обяви минават само с обявление на сайта на Министерството на икономиката без да има публична информация кои компании са се явили на тях, кои са избраните изпълнители, както и какви са параметрите на сключените с тях договори. Те настояха на първо време поне спешно да бъдат предприети мерки за изграждане на такава система.
 3. Еманоил
  Именно поради това от Националния комитет настояват проектът да бъде завършен от Министерството на регионалното развитие и след това да се прехвърли на Министерство на икономиката чрез процедура за избор на изпълнител. Хитров заяви, че ще направи всичко възможно, за да говори по въпроса пред сесията на Общинския съвет на 23 май.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.