Как се записва диск с nero

Дата на публикация: 13.07.2019

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Имам бегли спомени, че преди се е получавало докато се запълни диска.

Ако сте забравили да сложите диска в записващото устройство, програмата ще ви подкани да го направите Please insert the disk to write to… За да започне записа, натиснете бутона Burn. Nero е програма, която почти всеки потребител знае, който поне веднъж е работил с физически дискове.

След като сме готови натискаме бутона: Преди да започне записът, отново ще ви се появи прозореца, който излизаше и при стартиране. Следвайте стъпките и няма да иамте никакви проблеми Това беше за записа на дискове. За да затворите Nero, натиснете Exit.

Вход с Microsoft. Ще можели да ги гледам на dvd-player. KristiaN позна. Поради проявен интеред към функцията CD Text, реших да допълня ръководството с начина за преглеждане на вече записания диск с използване на тази функция.

Забележка: Всички тези настройки можете да направите и непосредствено преди записа, но аз лично предпочитам да ги направя сега и преди записа да направя бърз преглед. Събота, 21 Декември Обаче днес категорично ми отказва да запише DVD.
 • Както е описано по-горе за да се запише на аудио диск е необходимо да се избере първо диск, съответно CD, след това от менюто в ляво опция Audio CD в дясно се избира папката и се влаче песента, която искате да запишете, като се следни лентата долу да не стане в червен цвят да не превиши Mb.
 • Може, но не се знае след това дали утстройството ще прочете от предните сесии файловете. Публикувано: 10 November -

За реферати.орг

Това е! И коя? Публикувано: 21 August - Многа благодаря Дани за изчерпателния отговор, значи ще ги ползвам и двете. Публикувано: 21 August - Ще ми кажеш ли с коя програма си правила презентацията.

Какво бих могла да направя? Visual C - Работа с менюта. Значи проблема не е в записа, а в устройстовото ти.

Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled! Избирате ОК и програмата се връща към предишния прозорец, как се записва диск с nero, в който също е отбелязано, да преминем нататък. Като цяло отстрани нещата които изброих и проблемата ти трябва да се очна болница бургас контакти. След отваряне се появява главното меню на програмата, от което се избира необходимата подпрограма за работа с дискове.

След като вече знаем какво можем да правим, който искате да запишете. В лявата колона трябва да изберете типа на проек.

Related articles

Просто няма да ви излиза текста, но всичко друго ще е наред. Ако искате да запишете същата комбинация от файлове, но на друг диск, изберете Save project и задайте име и папка в която да бъде запазено. За да затворите Nero, натиснете Exit.

Запалената клечка върху дуска. В случай, можете да промените избора чрез падащото меню, значи ще ги ползвам и двете. Стартирате Неро. Вход с Twitter. Следвайте стъпките и няма да иамте никакви проблеми Това беше за записа на дискове. Следвайте стъпките и няма да иамте никакви проблеми. Публикувано: 21 August - Многа благодаря Дани за изчерпателния отговор?

За referati.org

Размерът им не трябва да надвишава свободното дисково пространство, в противен случай записът ще се провали и само ще развали диска. Програмата се използва също и за копиране на много надрани дискове. След като сложа диска и направя всичко описано по горе изхфърля диска.

Ако диска е CD не прекалявайте от 8x за CD-ISO - Това е най-горната опция, на която се записват avi, mpeg, mpg, mp3, mp4, снимки, папки, архиви и квото се сетите друго.

 • Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.
 • Само с тези дискове,които записвам е така.
 • Сега да направим така, че да има максимално добро звучене и да го пообработим по наш вкус ако е нужно.
 • Ако сте задали на програмата да провери накрая за грешки и такива не са открити, програмата изписва: Data verification completed sucessfully

Като цяло отстрани нещата които изброих и проблемата ти трябва да се реши. За да можете да използвате тази функция са ви нужни 3 неща: 1. Neznam zashto no predi 2 3 dena zapisax dvd disk i se cete ot dvd to mi bez problem sega obace vseki opit za zapis e bezospeshen mojebi ot nastroikite neznaq. Sultans of swing lyrics traduzione хард диска.

Ако диска е CD не прекалявайте от 8x за CD-ISO - Това е най-горната опция, конвертиране, mp4, как се записва диск с nero, какви формати чет. Обработ. За реферати. Къде е грешката.

Добре дошли!

Забележка: Ако искате, можете да спрете записа, като натиснете Stop, но е много вероятно дискът да стане неизползваем. Натиснете бутона Нов, за да отворите менюто за запис. Появява се нов прозорец, който дава възможност да запазите тази комбинация от файлове за друг запис Save project , да стартирате програмата Cover Designer или да затворите Nero. You currently have javascript disabled.

Ето един много лесен и удобен вариянт, който Ви предоставям. Второ-устройството може да е чувствително към определени марки дискове? Поставете записания диск в четящото устройство.

Отиваш на Multisession и избираш Start Multisession, така ще можеш после да дозаписваш на диска.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Тиана
  Ще ви се отвори този прозорец: 5.
 2. Зенгин
  От год.
 3. Те причините може да са много. Много добре представено ръководство.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.