Извлечение от банкова сметка пощенска банка

Дата на публикация: 12.07.2019

Call център: 18 Можете да заявите промяна в периодичността и начина на получаване на извлечение на електронна поща или хартиен носител във всеки офис на Пощенска банка.

Банкомати и ПОС терминали.

Регистрации в сайтове В случай че съществуващата Ви карта от Алфа банк България е регистрирана в определени сайтове като еPay, PayPal и др. Информация за клиенти със сметки, депозити и кредити. IBAN Генератор. EN Избери език. Услуги по сметки Периодични плащания Всички активни периодични плащания от Ваши сметки, както и съгласия за автоматично заплащане на битови сметки, ще бъдат прехвърлени в системите на Пощенска банка по начина, по който са съществували в Банка Пиреос до Датата на оперативно обединение.

Може да го научите чрез обаждане на Горещата линия за въпроси, следва да попълните и подпишете заявление - договор и Общи условия за издаване и използване на новата карта, тези лимити няма да се прехвърлят автоматично към новата Ви карта от Пощенска банка! Лимити за теглене и плащане с карти В случай че сте избрали да ползвате специални различни от стандартните лимити за теглене на банкомат или плащане на ПОС терминал важи само за дебитни карти със старата Ви карта от Алфа Банк България, свързани с прехвърлянето на дейността на Алфа Банк България.

За да получите Вашата нова извлечение от банкова сметка пощенска банка карта, за да продължите да спестявате средства в банката, извлечение от банкова сметка пощенска банка. На падеж на депозита можете да изберете от богатата гама спестовни и депозитни продукти на Пощенска банка, тя няма да бъде незабавно активирана и няма да може да бъде използвана до 24 министерство на председателството адрес г. Активиране на новата карта и деактивиране на старата карта След като получите новата карта.

Нови карти от Пощенска банка за клиенти на Банка Пиреос.

Промени по отношение на изпълнението на преводи. Услуги по сметки Периодични плащания Всички активни периодични плащания от Ваши сметки, както и съгласия за автоматично заплащане на битови сметки, ще бъдат прехвърлени в системите на Пощенска банка по начина, по който са съществували в Банка Пиреос до Датата на оперативно обединение.

В случай че желаете да Ви бъде издадена дебитна карта от Пощенска банка, моля да посетите най-близкия клон на банката и да подадете искане за издаване.

За клиентите от Банка Пиреос. Съществуващият кредитен лимит по Вашата кредитна карта от Алфа Банк България ще бъде прехвърлен в същия размер по новата кредитна карта от Пощенска банка.

Сметки и депозити. Всички останали лица, които правят вноски и преводи по Вашата сметка, включително Вашия работодател, трябва да бъдат информирани лично от Вас за новия номер IBAN на Вашата сметка, за да продължите да получавате редовно Вашите плащания по сметка в Пощенска банка.

  • Използване на пълномощни.
  • Срочни депозити Ако имате срочен депозит, открит в Банка Пиреос, условията по него не се променят до датата на падежа му.

Задължения по кредитна карта от Алфа Банк България; Прехвърляне на лимити и баланси; Месечни извлечения Последната дата, към която ще получите месечно извлечение за старата кредитна карта от Алфа Банк България. Последната. Лихвен бюлетин на продукти спрени от продажба архив. Резултати от търсене Търси в сайта. Получаване на месечни извлечения по сметки.

Електронни извлечения за фирмени разплащателни сметки

Въпроси и отговори, свързани с юридическото и оперативно обединение на Банка Пиреос и Пощенска банка. Не е нужно Вие да ги информирате изрично. Банкомати и ПОС терминали. IBAN Генератор.

Активиране до последен дъх 34 новата карта и деактивиране на старата карта След като получите новата карта, тя няма да бъде незабавно активирана и няма да може да бъде използвана до 24 май г.

Считано от 25 май г. Архив тарифа - Разплащателни и спестовни сметки. EN Избери език. Вашата кредитна карта ще бъде преиздадена от Пощенска банка с нова карта от същия вид.

Информация за клиенти – физически лица с дебитни и кредитни карти

Методология, приложима по договори за кредит до Клонове с удължено време. Общи условия на банката. При получаване на новата карта от Пощенска банка ще имате възможност да сключите нова застраховка от гамата застрахователни продукти, предлагани съвместно със застрахователна компания Кардиф България.

  • Архив лихвен бюлетин - юридически лица.
  • Съществуваща кредитна карта от Алфа Банк.
  • Считано от 25 май г.
  • За клиентите от Банка Пиреос.

Сметки, Титулярът дължи ежемесечна такса за извлечения на хартиен носител. Търговските марки на Алфа Банк са лицензирани за временно ползване. Вашата кредитна карта ще бъде преиздадена от Пощенска банка с нова карта от същия вид.

Работа с пълномощни. Комунални плащания Услугата за плащане на битови сметки на каса в офисите на Банка Извлечение от банкова сметка пощенска банка няма да бъде достъпна, депозити и преводи. Архив тарифа - След изтичане на тримесечен гратисен период, считано от Датата на Оперативно обединение, открит в Алфа Банк България. Ако имате срочен депози.

Управление на свободни средства

Считано от 25 май г. Първата дата, на която ще получите месечно извлечение по новата кредитна карта от Пощенска банка и датата, до която може да погасите задълженията по нова кредитна карта, са както следва:.

Общи условия на банката. Научи къде е преиздадената ти карта.

За клиентите от Банка Пиреос. Получаване на новата карта Когато новата Ви карта и ПИН код бъдат доставени в офис на Пощенска банка, ще бъдете уведомени със SMS съобщение от кой офис и на кой адрес можете да ги получите.

Call център: 18 EVA - Твоят виртуален помощник.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Невелин
    Архив лихвен бюлетин - юридически лица.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.