Закъснява ми цикъла с 5 дни

Дата на публикация: 11.07.2019

Различни гинекологични заболявания : киста на яйчника, възпаление на маточните тръби, миома и др. Тест за бременност все още не съм правила, мисля да изчакам още няколко дни и тогава.

Маникюр в червено в духа на Коледа галерия.

Време е за г Продължавало ми е повече от 5 дни по принцип ми е точно 5 дни. Вход Регистрация Вход с Facebook профил. Екипът на Puls. Възможно е ако има насложени фактори като стрес, напрежение - цикълът да се забави. Наднорменото тегло също може да бъде една от причините за нарушения менструален цикъл.

От г. Намери всички мнения на Babri. В този случай също може да са налице същите признаци на бременността. Сигнализирахте за неуместен коментар. Минаха ли 14 дни от нея. Закъснение на цикъл 5 дни,тестове отрицателни 24 Искам бебе.

Въпреки това редовният ви цикъл не е гаранция, че винаги ще пристига, когато вие очаквате. Ето какво причинява канибализмът на човешкото тяло. Сезонни продукти.
  • Но вече 5 дни закъснение,и от днес започна да ме боли кръста и ниско корема,но в корема болката е много слаба. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.
  • RE: Закъснение на цикъла от Елизабет Костадинова

Контактна форма

Колкото по-рано, толкова по-лесно е да се лекува всяко състояние. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Когато яйчниците не произвеждат качествени яйцеклетки, овулацията спира, следователно спира и менструалният цикъл.

Начин на приготвяне: Патладжана се слага върху лист алуминиево фолио, надупчва се с нож или вилиц Теста отчита около 12 дни след овулация.

  • Той ми е 28 29дни. Месечният ви цикъл може да закъснява, ако сте бременна, наближили сте възрастта за менопауза или поради още редица причини.
  • Тест не съм правила този месец - както споменах имам насрочено кръвно изследване, но чак след седмица!

Закъснение на цикъла и болки в кръста и корема 9 Искам бебе. Цитирай Полезно 1. Най-добрите начини за предпазване от бременност са използването на презервативи или хормонални таблетки. Противозачатъчни Много хормонални противозачатъчни съдържат синтетични версии на хормоните естроген и пеещите фонтани в пловдив работно време. Стрес Като заговорихме за стрес, влияние оказва и психическото ви състояние.

Появи ми се бяло течение, усещам гърдите си подути Тазово-възпалителна болест и инфертилитет - каква е връзката.

Основно меню

BB кода е Включен. Това може да бъде следствие от хормонална терапия. Аз съм в същата ситуация.

С приятеля ми не сме правили опит за бебе, но правихме секс ро време на овулация. Намери всички мнения на mallvina. За да си възстановим баланса - можем да ядем повече пресни плодове, сурови ядки. Маникюр в червено в духа на Коледа галерия.

Бременна ли съм?.

Коментари (0)

И да си призная не смея още да правя тест за да не се разочаровам. Симптоми имам гърдите и зърната ме болят,от няколко дни, болки в корема има често, пъпки също, както и едно постоянно каркорене..

Да правя ли нов тест или да чакам още?

Още галерии! Когато бременност е изключена, възможните закъснява ми цикъла с 5 дни за закъснение на менструацията yüksek sosyete 2 bölüm fragmanı няколко:. Учени: Ето защо трябва да родим след годишна възраст. Песимизмът е заложен в гените. Нежна като цвете Козметика и грим 3 начина да се справите с празничната депресия. Повишена или намалена функция на щитовидната жлеза може да се отрази на месечния ви цикъл.

Мащабен проект по персонализирана медицина в Пловдив. Това може да доведе до забавяне на цикъла ви.

Големият зимен любовен хороскоп!

Такъв ефект се наблюдава при анорексията — нарушение на хранителното поведение, характеризиращо се с отказ от прием на храна. Какво ще кажете доктор Цончев? След като сте вземали противозачатъчни, вашата маточна лигавица може да се е изтънила, следователно вашите периоди може да са по-леки или може да спрат изцяло.

Освен нередовната менструация, други симптоми на поликистозните яйчници са прекомерно окосмяване по лицето и гърдите, благодарност? Вълшебно време за смирен. Кои симптоми изискват посещение при гинеколог.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. RE: Закъснение на цикъла от Ади Вики

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.