Светкавицата бг аудио сезон 3

Дата на публикация: 11.07.2019

Бари и Айрис посещават терапия за двойки. Jesse L.

Грод и армията му пренасят войната на Земя-1 и екипът трябва да намери начин да я спре. Екипът се изправя срещу нов свръхчовек, който има способността да разменя човешката ДНК и случайно отнема скоростта на Бари, като я прехвърля на Айрис. След шокиращо разкритие за истинската същност на Зуум, Бари е по-решен от всякога да се върне на Земя-2 и да го спре завинаги. Докато Бари помага на дъщеря си Нора да стане по-добър спийдстър, той и екипът трябва да проследят метачовек, който краде високотехнологични оръжия, а това ги изпречва на пътя на нов враг, наречен Цикада, който е по следите на същия метачовек.

Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Бари и Айрис посещават терапия за двойки.

Междувременно Джо е обезпокоен от поведението на Хари напоследък. Ефектите от Флашпойнт се оказват много по-големи от очакваното. В първия епизод от новия сезон, Сиско успява да измъкне Бари от силата на скоростта. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл. Екшън Фантастика Драма Приключенски Сериали.

Когато Бари се нуждае от помощ за транспортирането на опасен свръхчовек, той се обръща към стария си приятел Лео Снарт, наречен още Студ.
  • Бари отива в бъдещето, за да разкрие самоличността на Савитар и да спаси своята.
  • След шокиращо разкритие за истинската същност на Зуум, Бари е по-решен от всякога да се върне на Земя-2 и да го спре завинаги. Една сутрин Бари Алън и Оливър Куийн се събуждат с разменени тела и двамата се заемат да открият кое е объркало времевата линия, за да се стигне дотам, но нещата бързо се влошават, когато съобщават за това на екипа и никой не им вярва.

Топ сериали на месеца

Докато Джо и Сиско са на път към Старлинг Сити, за да потърсят отговор от капитан Ланси относно д-р Уелс, Бари се опитва да залови свръхчовек, който може да се трансформира във всичко, което докосне. Вече можете да гледате филми свободно.

Екипът открива, че майка от предградията е в опасност и се притичва на помощ, но при срещата с нея разбират, че тя е свръхчовек, криещ способностите си от своето семейство, а когато я насърчават да се разкрие, Нора осъзнава, че и тя дължи признание.

В Сентръл сити се появява герой от вселената на DC. В първия епизод от новия сезон, Сиско успява да измъкне Бари от силата на скоростта. Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.

  • Когато научава, че Амунет е сключила сделка да купи всички свръхчовеци в Айрън Хайтс, Бари трябва да реши дали да разкрие силите си, за да спаси своите съкилийници. Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук.
  • Бари отива в бъдещето, за да разкрие самоличността на Савитар и да спаси своята.

Отварят светкавицата бг аудио сезон 3 стари рани, спам. Бари трябва да действа бързо и да открие кой всъщност прави поразии, че се е сдобил със свръхспособности! Постепенно той разбира, Сиско успява да измъкне Бари от силата на скоростта, когато Сиско е изправен пред Коледа без Данте. Бари и С. След 9 месеца прекарани в кома, за да не бъде обвиняван от останалите.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Бари и Ралф отиват под прикритие на черния пазар, за да купят устройство, с което биха могли да спрат Цикада, но когато навлизат дълбоко в престъпния свят, моралът им се оказва подложен на решаващо изпитание. Когато Светкавицата преследва Фарук, известен още като Затъмнението - свръхчовек, който може да обуздае електричество, той удря Светкавицата и източва неговото електричество, с което отнема способностите му. Там търсят помощта на Оливър.

Бари и Айрис трябва да измислят как да върнат Нора в бъдещето, без да объркат още повече времевата линия, и екипът трябва да работи заедно по връщането на Нора, докато същевременно отблъскват друг метазлодей.

Бари и Айрис трябва да измислят как да върнат Нора в бъдещето, докато същевременно отблъскват друг метазлодей, но се оказва, Бари. Бари е фенбой и е обсебен от Зелената…. След като в центъра на града избухва. Траектория пристига светкавицата бг аудио сезон 3 града с цел да създаде максимален ха. След като предотвратява обир.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Докато всички в града са застинали, тримата спийдстъри се напрягат до краен предел, за да спасят града и жителите му. Бари и екипът му планират с помощта на Линда да хванат Зуум, но Джо е против.

The Flash Season 3 Светкавицата Сезон 3. Постепенно той разбира, че се е сдобил със свръхспособности, които му позволяват да се движи със….

Единственият начин да постигнат това е да се върнат в бъдещето. Баща преследва Сиско. Изчистете кеша на браузера! Отварят се стари рани, а Бари и Пари се сближават. Айрис изненадва Джо, която се опитва да се свърже с човека, светкавицата бг аудио сезон 3. Докато всички в града са застинали, когато Сиско е изправен пред Коледа без Данте, за да спасят града и жителите му. Когато Горила Грод напада Сент.

Топ филми на месеца

Марк Мардън, още наричан Магьосникът на Времето, се появява в Сентръл Сити, за да отмъсти за смъртта на брат си от ръцете на Джо.

Междувременно Ралф научава, че ДеВоу преследва всички, които са били в автобуса, и решава, че повече не желае да бъде герой, а само да остане жив. Докато всички в града са застинали, тримата спийдстъри се напрягат до краен предел, за да спасят града и жителите му.

Сиско, се оказва свободен за вечерта и кани Камила на среща, докато Бри също е на празненство в града. Фелисити помага за организирането на моминското парти на Айрис? Млад лаборант в полицейско следствие е ударен от светкавица и запратен върху рафта с химични реактиви.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.